Ajánlott videóKörkép -2- (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9548404 alkalommal 6460115 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Szem előtt a világbajnokság


Az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián az őszi szezon legrangosabb versenyére, a montreali világbajnokságra készül. A tréningezés mellett EYOF-nagyköveti feladatokat is ellátott Győrben, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon.Berki elmondta, hogy felkészülése a 2017-es esztendő második félévére a terveknek megfelelően alakul.
– Szerencsére jól állok, pontosan olyan tempóban haladunk, ahogy szeretnénk, de igazából még van időnk, ugyanis csak szeptemberben kezdődik a versenyszezon. A megmérettetések az országos bajnoksággal indulnak, majd azt követi a szombathelyi torna Challenge Világkupa szeptember elején.
A gyakorlat, amellyel a világbajnokságra készül, még nem végleges.
– Gyakorolunk. Nem tudom mi lesz a végleges, a Thomas orsót és a Berki-elemet próbálgatjuk, és szeretnénk, ha újra a gyakorlat része lenne, amellyel, ha minden jól megy, a kiindulópontszámon 6.6 lesz. Ez pedig bizakodásra ad okot.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok