Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9816158 alkalommal 6650511 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Elfogták a gázolajtolvajokat


A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik a lomtalanítás ideje alatt parkoló járművekből gázolajat loptak Újpesten.A rendelkezésre álló adatok szerint három férfi 2017. július 14-én 3 óra 15 perckor Budapest IV. kerületében, a Székpatak utcában egy parkoló jármű tankjából próbált üzemanyagot leereszteni.

A bűncselekmény elkövetését a térfigyelő kamerák segítségével észlelték, így az újpesti rendőrök a helyszínen elfogták R. Miklós 36 éves és R. Roland 17 éves kunmadarasi lakosokat, valamint a 32 éves B. Sándor karcagi lakost.

A rendőrök a három férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként történő kihallgatásuk során több, szintén Újpesten a lomtalanítás ideje alatt elkövetett gázolajlopást is elismertek.

Ellenük a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetése miatt indított eljárást. Az eljárás során R. Miklós, R. Roland és B. Sándor szabadlábon védekezik.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye