Ajánlott videóKörkép -2- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9816155 alkalommal 6650508 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Új stílus a 4kerben

UPSTYLE


Divatos, vagány, egyedi. Egy igazán menő márka született újpesti fiataloknak, újpesti fiataloktól. Önálló, igazi város önálló, igazi stílusa. Ez az UPSTYLE. Lokálpatrióta vagy? Különleges vagy. Mutasd meg! Hordj UPSTYLE-t! #nagyonujpestIdén nyáron történt, hogy tehetséges, újpesti fiatalok összefogtak és egy saját, menő márkával lepték meg városunkat. Pulcsik, trikók, pólók, sapkák, napszemüvegek, táskák. Újpesti ötlet, újpesti kivitelező, újpesti modellek, újpesti fotós. Ez az UPSTYLE.

– A márka szlogenje a „Mindig feljebb!” – mondja Olajos Martina, az UPSTYLE arca. – A szlogen egyértelműen tükrözi, amit a márka és mi, újpesti fiatalok is fontosnak tartunk. Fontos, hogy merjünk különlegesek lenni, és soha ne tévesszük szem elől az álmainkat.

Martina pár évvel ezelőtt Újpest Arca döntős volt, most egyetemre jár, önkéntes a Vöröskeresztnél és gyakornokként dolgozik egy vállalatnál. A fiúknak készült termékeket egy igazi újpesti srác, Kovács Bálint mutatja be, aki ízig-vérig lokálpatrióta. Könnyű volt azonosulnom a márkával, hiszen a számomra legfontosabb értékeket képviseli – mondja Bálint.

A ruhákat varrja és emblémázza a Creals, melynek tulajdonosa, Nagy Endre szintén újpesti, a fotókat pedig Szilvásy Tibor készítette, akinek a nevével már többször is találkozhattak az Újpest-Káposztásmegyer Facebook-oldal követői. Tibi az UPSTYLE fotóit is Újpest emblematikus helyszínein készítette.

– Az egyik legizgalmasabb helyszín az épülő piac volt, de a Duna-part is tartogatott meglepetéseket – mondja Szilvásy Tibor.

A fotózáshoz a frizurát a TI&MI Szépségstúdió (1046, Templom utca 4.), a sminket pedig a Smink Suli (1042, Petőfi utca 18.) készítette.

Az UPSTYLE-termékeket limitált mennyiségben először az Újpest Városnapokon lehet majd megvásárolni, ahol akár saját hashtagelésű, egyedi pólót is csináltathatunk. Mi legyen rajta? #NAGYON SZÉP? #NAGYON VÁROSNAPOK? #NAGYON SZERELMES? Döntsetek ti, és legyen pár percen belül egy különleges, egyedi, igazi újpesti ruhadarabotok. Érdemes minél többször az UPSTYLE-sátor felé sétálni, mert a Városnapok ideje alatt lesznek játékok és ajándékok.
Az UPSTYLE-termékek augusztus 28-tól az Újpest Márkaboltban érhetők el.


A márkáról bővebb információkat és fotókat az UPSTYLE Facebook- és Instagram-oldalán találhattok. Facebook: upstyle.ujpest Instagram: upstyle.ujpest #nagyoujpest #mindigfeljebb #nagyonvarosnapokKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye