Ajánlott videóKörkép -2- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9804420 alkalommal 6642880 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Visszakerül a Berki-elem a világbajnoki gyakorlatba


Berki Krisztián szerint amennyiben tudása legjavát hozva százszázalékos teljesítményt tud nyújtani a montreali világbajnokságon, akkor visszakapja, amit a kolozsvári Európa-bajnokságon elvettek tőle. Az UTE olimpiai bajnokával az Újpesti Közéleti Televízióban beszélgettünk.– Soha senkit nem szoktam bántani és meggyanúsítani, de az oroszoknak egy nagyon jó lap volt a kezükben, és ezt kihasználva elcsalták az Európa-bajnokságot – összegezte az áprilisi kontinenstorna történéseit a tornász. Azért sújtották három tizedpontos büntetéssel, mert túllépte a harminc másodperces időhatárt a gyakorlata előtt. Emiatt 14,900 pontja lett, ezzel pedig második helyen végzett, az orosz David Beljavszkij ugyanis 15,100 pontot kapott.

– Valószínű, én is hibáztam, hiszen nem figyeltem az időre – folytatta. – Tizenöt éve versenyzem az élvonalban, és általában teljesen más a protokoll. Meg sem fordult a fejemben, hogy időtúllépés miatt megbüntethetnek. – Visszanéztem az esetet, s ha akkor indították volna el az órát, amikor számítottam rá, akkor benne vagyok az időben, és nyolc vagy tíz másodperc még maradt is volna.

Krisztián jelenleg a szabadságát tölti, de amikor a kedves olvasó kezébe veszi az Újpesti Naplót, a bajnok már ismét az edzőteremben lesz, hiszen megkezdi a felkészülést az októberi világbajnokságra.

– Az Európa-bajnokságon bemutatott 6,2-es kiinduló pontszámú gyakorlatomból még kihagytam a rólam elnevezett Berki-elemet, de úgy gondolom, és ezt már az edzőmmel, Kovács Istvánnal is átbeszéltük, hogy a világbajnokságra visszakerül a gyakorlatomba. Nagyon bízom benne, hogy Montrealban díjazzák majd a pontozók. Ha megcsinálom hibátlanul, akkor, amit Kolozsváron elvettek tőlem, azt visszaszerzem – jelentette ki elszántan Berki Krisztián.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye