Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967277 alkalommal 6762697 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Elkészült az Újpest Károlyi Városnegyed Kerületi Építési Szabályzata


Újpest Polgármestere ezúton is értesíti Önöket, hogy Újpest Károlyi Városnegyed KÉSZ a megváltozott építésügyi, valamint terület- és településrendezési törvényi és jogszabályi környezethez igazítva elkészült.Címkék:
Stratégia
Wintermantel Zsolt
A kerület hatályos településrendezési eszközeinek felülvizsgálata 2016. februárjában megkezdődött tárgyi terület vonatkozásában az előzetes partnerség megindításával.

A tervezők, a C.D.C. – Aczél Konzorcium elkészítette Újpest Károlyi Városnegyed KÉSZ alátámasztó – vizsgálati és elemző munkarészeit, majd a tervezés folytatásaként elkészítették a terv alátámasztó javaslati és jóváhagyandó munkarészeit.

A tervezeteket első körben a hivatal szakmai szempontból véleményezte, és az így véglegesített dokumentumokban foglaltakat a lakosokkal, partnerekkel, és a Tervtanács tagjaival 2017. február 27-i az Újpest Városközponttal összevont nyilvános fórum keretében tervezők ismertették.

Az egyeztetések alapján véglegesített, jelen véleményeztetésre megküldött terveket a Képviselő-testület 2017. márciusi ülésén megtárgyalta és 56/2017.(III.30.) határozatában az abban foglaltakkal egyetértett, Újpest Károlyi Városnegyed Kerületi Építési Szabályzata alátámasztó javaslati és jóváhagyandó munkarészeinek dokumentumai véleményeztetési eljárásra való alkalmasságát megállapította.

Az Újpest Kertváros Kerületi Építési Szabályzatának véleményeztetési anyagai, valamint az előzmény iratok honlapunk alábbi linkjén érhetők el:
http://www.ujpest.hu/galeria/File/foepiteszi_iroda/folyamatban_levo_telepulesrendezesi_eszkozok.pdf

Kérem, hogy amennyiben Ön/Önök is fontosnak tartják, a közösség igényeit, akkor ismerjék meg az elkészült, véleményeztetésre bocsájtott anyagokban foglaltakat, és küldjék meg azzal kapcsolatos közösségi javaslataikat, észrevételeiket az alábbi címek bármelyikén:

E-mail: foepitesz.iroda@ujpest.hu

postacím: 1041 Budapest István út 15. Főépítészi Iroda

A véleményeztetéssel és a jóváhagyással kapcsolatos bővebb információkat, aktuális érdekességeket Főépítészi Iroda honlapján a http://www.ujpest.hu/hivatal_iroda/182/105 linken olvashat a jövőben.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye