Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóHelyi érték (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9089592 alkalommal 6122068 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kapás jobb, mint tavaly ilyenkor


Kapás Boglárka 2015 decemberében váltott klubbot, a BVSC-ből Újpestre igazolt. Az első felkészülése az akkor még újdonsült klubjában részben az ismerkedésről szólt. 2017-ben azonban már az edzője is jobban tudja, milyen jellegű munkára van szüksége a tanítványának. Bogi elmondása szerint az idei alapozó munka kemény volt, ennek ellenére mégis jó hangulatú tréningeken vett részt, így pedig elviselhetőbb volt a napi 16 km teljesítése.– Egy lépéssel előrébb tartok, mint tavaly ilyenkor. Az edzések jobban mennek, és magasabb színvonalról vágtam bele a munkába.  Edzőim mindent megtesznek annak érdekében, hogy az edzéseken is jól érezzem magam, már amennyire ez lehetséges. A napi formámhoz vannak igazítva az edzések. Balázs azt tartja a legfontosabbnak, hogy ha nem érzem elég jónak a technikámat, esetleg az átlagnál fáradtabb vagyok, akkor is úgy ússzak, hogy amikor kiszállok a medencéből, tudjam, kihoztam magamból a maximumot.
Az országos bajnokságot április 19. és 22. között Debrecenben rendezik, ahol Kapás Boglárka minél jobban teljesítene.
– Remélem, hogy ki tudom hozni magamból azt, amire képes vagyok. Talán még többet is. A tavalyi Eb-n úszott időket célzom meg – jelentette ki.
Bogi edzője, Virth Balázs néhány hete arról számolt be, hogy a budapesti világbajnokság előtt úgy tekint az országos bajnokságra, mint ahogy 2016-ban az Eb-re tette az olimpia előtt.
Kapás Boglárka számára nem lesz ismeretlen a debreceni helyszín, hiszen pályafutása első Európa-bajnoki aranyát épp a cívisvárosban szerezte meg 2012-ben. Fő száma, a 400, 800 és 1500 gyorson kívül a váltó miatt a 200 gyorson is elindul. Emellett a 200 pillangón és a 400 vegyesen is rajtkőre lép.
– Minden héten kapok üzenetet az ismerőseimtől, hogy már megvásárolták a belépőjegyet a vébére. Nagyon várom, hogy előttük úszhassak, s hogy a helyszínen érezhessem át azt az energiát, amelyet majd a lelátóról kapok – nyilatkozta Kapás Boglárka.
(forrás: molcsapat.hu)
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok