Ajánlott videóKörkép extra (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9824172 alkalommal 6655787 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Rekordmennyiségű kupak gyűlt össze

Újpest Cseriti


5700 kg, 370.500 forint a legutóbbi szállítmány mérlege. Kimondhatatlanul hálásak vagyunk mindenkinek, aki akár egyetlen kupakkal is segítette Olivér kezelését – mondja Ilona, Olivér nagymamája.Címkék:
Cseriti
Mint arról már többször beszámoltunk, legutóbb egy ötéves kisfiúnak, az SLO-szindrómás Olivérnek gyűltek a kupakok. Az SLO-szindróma egy nagyon ritka genetikai betegség, gyakorlatilag nagymértékű koleszterinhiányt okoz, ami kihat a sejtfejlődésre, ezáltal a szervezet egész működését felborítja. Többek között az emésztést és a táplálékbevitelt befolyásolja, az egyik fő tünete a folyamatos hányás. Németországban létezik egy fejlesztőközpont, ahol nagyon jó eredménnyel kezelik ezt a betegséget, a kupakokból összegyűlt 500.000 forinttal Olivér kezelését támogathattuk. Az Újpest Cseriti kupakgyűjtő akciója évről évre sikeresebb, a legutóbbi, novemberi szállítmány óta Olivérnek rekordmennyiségű kupak gyűlt össze. Az elszállítást ezúttal is a Szaki Trans Kft. bonyolította, a cég kezdetek óta ingyen szállítja el a kupakokat, így is támogatva a Cseriti munkáját.

– Nem győzzük elégszer megköszönni, hogy ennyi segítséget kaptunk – mondja a nagymama. – Tényleg minden egyes kupak számít, ez az akció jól mutatja, hogy mi mindent el lehet érni a városunkra jellemző összefogással és támogatással.

A gyűjtés természetesen tovább folytatódik. Hamarosan egy újabb kisgyermekes család történetét ismerhetjük meg, addig is gyűjtsük össze Újpest összes kupakját! A gyűjtőpontok listája az ujpest.hu/kupakgyujtes#gyujtopontok oldalon található.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye