Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967926 alkalommal 6763127 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Az első szó a köszöneté


Az Újpesti Cseriti támogatóinak és az újpestiek összefogásának köszönhetően 2016-ban is számos hátrányos helyzetű gyermeknek és családjának segíthettünk.Címkék:
Cseriti
Egész évben folyamatosan érkeztek a támogatások. Pénzadományok, jó minőségű játékok, ruhák, könyvek. Az önkormányzat jótékonysági szervezete ezúton is köszöni a felajánlásokat és az adományokat, valamint mindazok munkáját, akik a Karácsonyi Vásárban az adománygyűjtő ház zavartalan működését segítették.

Egész évben zajlott és természetesen idén is folytatódik a kupakgyűjtő akció, amellyel idén remélhetőleg három családnak is segíthetünk. Természetesen 2017-ben sem maradhatnak el a közös kulturális- és sportprogramok, valamint a fagyizás és Tarzan™ Park-látogatás.

Újpest Önkormányzatának jótékonysági szervezete szívből köszöni a segítséget, és továbbra is köszönettel fogad banki átutalással történő (számlaszám: 12010422–00208592–04500005) pénzadományokat, amellyel a jótékonysági szervezet a rászoruló gyermekek felkarolását szolgáló szabadidős és kulturális programokat segítheti!

Az Újpesti Cseriti támogatói: OTP Bank XIII. ker. Babér utcai dolgozók, Újpesti Torna Egylet, az Újpesti Torna Egylet jégkorongcsapata, Budapest IV. Kerületi Rendőrkapitányság, Madi Kft., Big Faház Mellettük sok névtelen támogató és önkéntes is segítette a Cseriti munkáját.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye