Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968772 alkalommal 6763720 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ajándékgyűjtés

Cseriti a Vásárban is


Az Újpesti Cseriti a Szent István téren, a Karácsonyi Vásárban is várja mindazokat, akik szeretnék szebbé tenni a nehéz sorsú gyermekek ünnepét. Az adományozók az otthon feleslegessé vált használt, de jó minőségű játékokkal segíthetik a karácsonyi készülődést.Címkék:
Cseriti
Az Újpesti Cseriti a játékokon túl továbbra is köszönettel fogad a vásár helyszínén, illetve banki átutalással (számlaszám: 12010422–00208592–04500005) pénzadományokat, amellyel a jótékonysági szervezet a rászoruló gyermekek felkarolását szolgáló programját segíthetjük. A templomkertben, a Mesevárosban egy Ajándékgyűjtő is van, ahova szintén használt, de jó minőségű játékokat tehetünk le.

Ne engedjük, hogy elvegyék
Örvendetes tény, hogy az Újpesti Cseriti évek óta segítséget tud nyújtani a rászoruló gyerekeknek és családjaiknak. Egy közösség erejét és minőségét nem csak versenyeken elért eredményei, kimagasló teljesítményei határozzák meg, hanem az is, hogyan bánik elesett, gyengébb, rászoruló tagjaival. Újpest a közös gondoskodásban, összefogásban, jótékonyságban is élen jár.
Elkeserítő tény azonban, hogy vannak olyanok közöttünk, akik a Cseriti által összegyűjtött adományokból, játékokból, a kihelyezett dobozokban lévő tárgyakból lopkodnak. Vajon tisztában vannak azzal, hogy mit tesznek? Rászoruló, szegény gyerekek kezéből tépik ki az ajándékokat, amelyeket Újpest közössége gyűjtött össze. Ne engedjük!

TEKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye