Ajánlott videóKörkép -4- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9822758 alkalommal 6654823 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Felajánlás rendőröktől


Amióta az újpesti rendőrség is bekapcsolódott a kupakgyűjtésbe, a Budapesti Rendőr-Főkapitányság és az Országos Rendőr-Főkapitányság is csatlakozott a kezdeményezéshez.Címkék:
Cseriti
Kupakgyűjtés
Az ORFK-n szintén zajlik kupakgyűjtő akció, amelynek az eredményét Újpestnek ajánlották fel. Az Újpesti Cseriti idén egy ötéves, SLO-szindrómás kisfiúnak, Olivérnek gyűjti a kupakokat, az újpesti rendőrségen pedig állampolgároktól és egyenruhásoktól is folyamatosan gyűlnek a PET-tetők. A november 30-án érkezett szállítmányt Buchwald Milán r. őrnagy, az újpesti kapitányság megbízott vezetője vette át, és egyúttal továbbította is, hogy a műanyagtetők ellenértékével Olivér kezelését támogathassák.

MOA
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye