szombat, szeptember 30

December 5-től december 16-ig LED izzó osztás lesz az Újpesti Piacon

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A lakcímenként egy izzócsomagot az Újpesti Piac első emeletén kialakított osztóponton lehet átvenni két héten keresztül a készlet erejéig, hétfőn 8 és 18 óra között, keddtől péntekig pedig 8 és 16 óra között.

Tisztelt Újpestiek!

A lakcímenként egy izzócsomagot az Újpesti Piac első emeletén kialakított osztóponton lehet átvenni két héten keresztül a készlet erejéig, hétfőn 8 és 18 óra között, keddtől péntekig pedig 8 és 16 óra között.

(1042. Budapest Szent István tér 12.) Összesen 42 ezer darab energiatakarékos Led izzót biztosítunk az újpestiek számára (újpesti lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személyeknek, lakcímenként egy izzócsomag vehető át).
Az átvételhez mindenki hozza magával a személyi igazolványát és a lakcímkártyáját, melyet az
átvételkor be kell mutatni. Az izzókat meghatalmazással más helyett is át lehet venni.

Kérjük, hogy az újpestiek figyeljenek a szabályosan kitöltött nyomtatványra, mert csak azt tudjuk elfogadni. A meghatalmazásnak tartalmaznia kell a meghatalmazó és meghatalmazott személyes adatait (név, születési idő és hely, lakcím), a meghatalmazás tárgyát (izzók átvétele), az aláírás dátumát, a meghatalmazott és meghatalmazó aláírását, a két tanú nevét, lakcímét és aláírását. Az izzócsomagok átvételéről mindenki átvételi elismervényt ír alá.

Adatkezelési tájékoztató

Meghatalazás átvételre

Átadas átvételi elismervény

A környezetvédelem jegyében zacskókat nem adnunk, így azt mindenki hozzon magával.

Az osztás megkönnyítve minden formanyomtatvány, vagyis a meghatalmazás, az átvételi
elismervény, az adatvédelmi tájékoztató letölthető és kinyomtatható. Ezek természetesen, az osztó pontoknál is megtalálhatóak lesznek.

Tudatos energiatakarékosság a Led fényforrások használatával a hagyományos villanykörtékhez képest – azonos fényerőség és komfortérzet mellett – a világítási költségek akár 40%-kal is csökkenthetőek, továbbá átlagos élettartamuk 30-50 ezer óra között van, ami sokszorosa az izzószálas, halogén vagy kompakt fénycsöves technológiáknak. Ezért is fontos, hogy a saját otthonainkban is elkezdjük ezeket használni.
Nem véletlen tehát, hogy idén az év végéig egy átfogó energetikai-korszerűsítési program keretében már 21 intézményünkben, például óvodákban, bölcsődékben, az SZTK-ban cseréltük le a régi izzókat korszerű, energiatakarékos LED fényforrásokra. És most öszesen 42 ezer izzó szétosztásával az újpestieknek is segítünk.

 

 

Megosztás.
Megszakítás