Legfrissebb Archívum
Helyettes szülőt keresnek

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye helyettes szülő foglalkoztatási jogviszony létesítésére pályázatot hirdet.
Újpesti összefogás a gyermekekért

2017 is mozgalmas év volt az Újpesti Cseriti életében. Az önkormányzat jótékonysági szervezetének segítségével sikerült egy kicsit könnyebbé tennünk számos gyermek és családja életét.
Kollégiummal bővül a Madárfészek Ökölvívó Akadémia

Szerkezeti átalakítást, átépítést követően kollégiummal bővül az Erdei Zsolt ökölvívó világbajnok nevével fémjelzett Madárfészek Akadémia székhelye, az Újpesti Halassy Olivér Sportközpont. A beruházás részleteit sajtótájékoztatón mutatták be január 18-án délelőtt a Pozsonyi utca 4/c alatt található intézményben.

Ajánlott videóKörkép -3- (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9550014 alkalommal 6461332 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
A 2018. évi országgyűlési választásokkal kapcsolatos határidőkről

H I R D E T M É N Y A 2018. évi országgyűlési választásokkal kapcsolatos határidőkről

Tisztelt Újpesti Választópolgárok!


A Köztársasági Elnök 2/2018.(I.11.) KE határozatában az országgyűlési képviselők 2018. évi általános választásának időpontját 2018. április 8. napjára tűzte ki.

A választópolgárokat a Nemzeti Választási Iroda értesítő megküldésével tájékoztatja a szavazóköri névjegyzékbe vételéről 2018. február 19-ig.
  1. A szavazás napján külföldön tartózkodó, de magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgárok a külképviseleti névjegyzékbe való felvételt a választási iroda vezetőjétől 2018. március 31-én 16.00 óráig kérhetik személyesen, ajánlott levélben, a www.valasztas.hu honlapon, vagy ügyfélkapus regisztráció esetén a www.magyarorszag.hu honlapon. A kérelemnyomtatvány igényelhető a Választási Irodán.
  2. Az átjelentkezésre irányuló kérelemnek legkésőbb 2018. április 6-án 16.00 óráig kell megérkeznie a helyi választási irodához. Az átjelentkezés személyesen, ajánlott levélben, a www.valasztas.hu honlapon, vagy ügyfélkapus regisztráció esetén a www.magyarorszag.hu honlapon. A kérelemnyomtatvány igényelhető a Választási Irodán.
  3. A mozgóurna iránti kérelemnek legkésőbb 2018. április 6-án 16.00 óráig kell megérkeznie a helyi választási irodához, vagy 2018. április 8-án, legkésőbb 15.00 óráig kell megérkeznie a szavazatszámláló bizottsághoz.
  4. A fogyatékossággal élő választópolgár kérheti Braille-írással készült értesítő megküldését, könnyített formában megírt tájékoztató anyag megküldését, Braille-írással ellátott szavazósablon alkalmazását a szavazóhelyiségben és a mozgóurnás szavazás során, valamint akadálymentes szavazóhelyiség alkalmazását. A kérelmet 2018. április 6-án 16.00 óráig kell benyújtani a Választási Irodához.
  5. A választópolgár kérheti, hogy a központi névjegyzéken kerüljön feltüntetésre nemzetiségének megnevezése, és azt, hogy az országgyűlési választáson is nemzetiségi választópolgárként kíván szavazni. Az erre vonatkozó nyilatkozatot legkésőbb 2018. március 23-án 16.00 óráig kell benyújtani.

A választással kapcsolatos további információk megtalálhatók a www.ujpest.hu OGY Választás 2018. cím alatt, valamint a www.valasztas.hu oldalon.

Budapest, 2018. január 12.

dr. Tahon Róbert sk.
Választási Iroda Vezetője

Letölthető dokumentum:


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok