Ajánlott videóKörkép -5- (2017.11.17.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9336498 alkalommal 6304812 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Krajnyák-aranyak Rómából

Krajnyák Zsuzsanna az UTE kerekesszékes vívója két aranyérmet nyert a római vívó-világbajnokságon. Párbajtőrben, majd később a tőr egyéni eredményhirdetése után is a dobogó legfelső fokán fogadhatta a gratulációkat.

Rangadó vár a hokisokra

A múlt heti, válogatott szünetet követően ismét pályára lép az UTE jégkorongcsapata a Megyeri úti Jégcsarnokban. Pénteken rangadóra kerül sor az Erste Ligában, a lilák az egyik nagy mumusukat, a MAC csapatát fogadják.

Péni vezeti a világranglistát

Az indiai felnőtt világkupadöntőn aratott sikere után az UTE sportlövője, Péni István a felnőtt sportlövő-világranglista élére állt. Most, levezetésképpen, kisebb nemzetközi versenyeken indul, ahol új dolgokat próbál ki, teszteléseket végez.

Boldog születésnapot Marosi Paula!

November 3-án ünnepelte 81. születésnapját az Újpest olimpiai bajnok tőrvívója. Marosi Paula 1936. november 3-án, Budapesten született, fivére példáját követve kezdett el vívni.

Toma Dorinának jót tett a klubváltás

Felnőtt országos bajnoki címmel zárta a tűzfegyveres idényt Toma Dorina, az UTE 18 éves versenyzője. Kezdeti gyors sikerei után néhány éve hullámvölgybe került, ám idén újra rátalált jó formájára. Ebben edzője, Kissné Oroszi Edit is nagy segítségére volt.

Krisztina megcélozza az olimpiát

Az UTE ökölvívó-szakosztály és a Madárfészek Akadémia közötti példaértékű sportszakmai kapcsolatnak köszönhetően ismét nagy sikert könyvelhetett el a lila-fehér klub. Beri Krisztina a női ökölvívó magyar bajnokságon nyert aranyérmet, ráadásul a torna legjobbjának is megválasztották. Beri Krisztina idén igazolt Újpestre.

Boldog születésnapot Nagy László!

Az Újpest aranycsapatának csatára 1949. október 21-én, Buzsákon született. 1962-ben kezdett el futballozni a fonyódi labdarúgócsapatban. Három év múlva került a lila-fehérekhez, ahol pályafutásának legnagyobb sikereit élte át. Újpestiként került be az olimpiai válogatottba, és az 1968-as mexikóvárosi olimpián aranyérmes lett.

Gyurta: Nem vagyok megfutamodós fajta!

Az UTE olimpiai bajnoka már mindent megnyert, viszont az előző olimpián és a hazai világbajnokságon magának és a magyar szurkolóknak is csalódást okozott. Gyurta Dániel szerencsére nem akarja befejezni az úszást.

Zsivótzky Gyula nevét viseli a kisbolygó

Zsivótzky Gyuláról, az UTE tíz esztendeje elhunyt olimpiai bajnok kalapácsvetőjéről, a Nemzet Sportolójáról neveztek el egy kisbolygót a napokban.

Rendessy Eszter kivette a részét a sikerből

Letarolta a világot a kajak-kenu Olimpiai Reménységek Versenyén a 15-17 éves versenyzőkből álló magyar válogatott. A mieink a 200 méteres döntők során 10 arany-, 1 ezüst- és 7 bronzérmet szereztek, a három nap alatt pedig összesen 30 aranyéremig jutottak és 66 érmet gyűjtöttek.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok