Ajánlott videóKörkép -5- (2017.05.19.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8572457 alkalommal 5732148 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

A Güttler-Ágh suliban mindenki megtanul úszni

Egy híján húsz éve működik Újpesten a Güttler-Ágh úszósuli. Az iskolában az 1998-as indulása óta több ezer gyermeket tanítottak meg úszni, megismertették velük az úszás, a mozgás örömét, szépségét. A szakképzett oktatók a Halassy Olivér Uszodában várják az úszni tanuló, illetve úszni tudó gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

Rejtő Ildikó 80 éves

Az Újpesti Dózsa kétszeres olimpiai bajnok tőrvívóját, Rejtő Ildikót, a Nemzet Sportolóját köszöntötték születésnapja alkalmából.

Edzéssel és versennyel ünnepelt a Torony SE

Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját Újpesten a Torony Sportegylet. A jubileum alkalmából edzést és versenyt szerveztek a karate szerelmeseinek a házigazdák, a Torony SE vezetői és versenyzői. Az UTE jégcsarnoka adott otthont a kétnapos rendezvénynek, amelynek védnökei Wintermantel Zsolt polgármester, valamint dr. Tahon Róbert, a Magyar Karate Szakszövetség főtitkára, Újpest jegyzője voltak.

Zsanett erőt merít az ezüstéremből

Az újvidéki birkózó Európa-bajnokságon az UTE U23-as Európa-bajnoka ezüstérmet nyert. Németh Zsanett első érmes helyezését könyvelheti el a felnőttek között világversenyen.

Németh Zsanett ezüstérmet szerzett Újvidéken

Németh Zsanett ezüstérmesként zárt a nők 75 kilogrammos kategóriájában az újvidéki birkózó Európa-bajnokságon. A döntőben a török Yasemin Adar volt jobb az UTE sportolójánál.

Útban a csúcs felé

Edzőt váltott, Amerikában készült, majd biztató idővel nyerte meg az országos bajnokságot az UTE olimpiai bajnok úszója. Gyurta Dániel minden nap azért készül, hogy Budapesten, a hazai világbajnokságon megmutassa, ismét visszatér a csúcsra.

Elvették Krisztián aranyérmét

Az UTE olimpiai- és világbajnok tornásza, Berki Krisztián ezüstérmet nyert lólengésben a kolozsvári Európa-bajnokságon. Berki a selejtező után a döntőben is a 6.2-es kiinduló pontszámú gyakorlatát mutatta be, és a produkciója ezúttal is remek volt. A zsűrinél 15.200 pontot ért a gyakorlat, ami elégnek tűnt az aranyéremhez, de mivel háromtizedes büntetést kapott, csak az ezüstérmet vehette át a dobogón.

Krajnyák Tokióig meg sem áll

Krajnyák Zsuzsanna, az UTE kerekesszékes vívója remekelt Rióban a paralimpián. A hölgyek mezőnyében ő volt az egyetlen versenyző, aki egyéniben tőr- és párbajtőrvívásban is a legjobb négyig jutott, tőrvívásban pedig a bronzérmet is megszerezte. Riói érmeivel együtt már tizenegy paralimpiai medál tulajdonosa. Örömhír, hogy Zsuzsa a tokiói ötkarikás játékokig biztosan folytatja a vívást.

Négyből négy!

Április 22-én, szombaton Köröstarcsán rendezték a junior szabadfogású férfi és női második válogatót, ahonnan az UTE birkózócsapata négy aranyéremmel távozott és még a csapatversenyt is megnyerte.

Kapás jobb, mint tavaly ilyenkor

Kapás Boglárka 2015 decemberében váltott klubbot, a BVSC-ből Újpestre igazolt. Az első felkészülése az akkor még újdonsült klubjában részben az ismerkedésről szólt. 2017-ben azonban már az edzője is jobban tudja, milyen jellegű munkára van szüksége a tanítványának. Bogi elmondása szerint az idei alapozó munka kemény volt, ennek ellenére mégis jó hangulatú tréningeken vett részt, így pedig elviselhetőbb volt a napi 16 km teljesítése.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok