Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.02.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9702363 alkalommal 6570540 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Gergőnek elege lett a hideg vízből

A tokiói olimpiára készülő Gyurta Gergely a nyíltvízi helyett inkább a medencés úszószámokra helyezi idén a hangsúlyt.

Anett ledöntött egy álomhatárt

Az amerikai nemzeti atlétikai bajnokságon, amely egyben világkupa-válogató volt és nyílt 50km-es bajnokság is egyben, Torma Anett, az UTE atlétája női gyaloglásban a negyedik helyen végzett.

Berki Krisztián ősszel versenyez ismét

Berki Krisztián, az UTE olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornásza szeptemberi vállműtéte után a közelmúltban megkezdte az erősítő edzéseket, és tervei szerint ősszel ismét versenyezne.

Varga Ádám aranyat, Szabó László bronzérmet nyert Zágrábban

Tíz súlycsoportból kettőben is magyar versenyző állhatott fel a dobogó tetejére a 2018. évi felnőtt kötöttfogású zágrábi nagydíjon. Külön öröm, hogy az újpesti Varga Ádám kitűnő formában, Eb-ezüstérmes riválisát is legyőzve lett a súlycsoport legjobbja.

Péni István a világ legjobb puskása 2017-ben

Münchenben, a H&N Cup nemzetközi versenyen hirdette ki a Nemzetközi Sportlövő Szövetség (ISSF) 2017 legjobb sportlövőinek a díját, amelyet a mexikói világkupán adnak át a győzteseknek. A férfiak rangsorában Péni István az előkelő második helyet szerezte meg a japán pisztolyos, Macuda Tomojuki mögött.

Németh Zsanett Indiában vitézkedik

Nagy megtiszteltetés érte az UTE olimpikon birkózóját, ugyanis szőnyegre állhat az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő indiai profi birkózóliga versenyén. A mezőnyben számos világsztár található. A csapatversenyben hat szupertársulat vesz részt, a soraikban 16 olimpiai érmessel, világ- és Európa-bajnokokkal. Az UP Dangal csapatát erősíti az Európa-bajnoki ezüstérmes, kétszeres U23-as kontinensbajnok Németh Zsanett.

Tóth Ivett indul a téli olimpián

Az orosz Alina Zagitova nyerte a nők versenyét a Moszkvában rendezett műkorcsolya Európa-bajnokságon. Az Újpesten élő Tóth Ivett 13. lett és helyezésével kijutott Pjongcsanghba, az ötkarikás játékokra. Ivett már az olimpiai esküt is letette, és az olimpia kezdetéig Zürichben folytatja a felkészülést.

Visszavonult az olimpiai bajnok

Amint azt az ÚKTV korábbi adásában már jelezte Dombi Rudolf, nagy változást hoz az életében a 2018-as esztendő. Akkor még nem árulta el, hogy milyen meglepetéssel rukkol elő, de a beszélgetés alatt érezni lehetett, hogy nagy bejelentésre készül.

Péni István lesz a 2018-as ifjúsági olimpia magyar csapatának mentora

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság a honlapján nyilvánosságra hozta a jövő évi, Buenos Aires-i, 3. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékok fiatal nagyköveteinek, mentorainak listáját. Ezzel együtt a NOB levélben értesítette a Magyar Olimpiai Bizottságot, hogy a magyar ifjúsági olimpiai csapat mellett a tisztet a riói olimpikon, nanjingi ifjúsági olimpiai aranyérmes sportlövő Péni István tölti be, aki a delegáció tagjaként utazhat ki az argentin fővárosban rendezendő játékokra.

Ivett győzelemmel tért vissza

Augusztusi lábközépcsonttörését követő első versenyén, a Tüskecsarnokban rendezett Mikulás Kupán győzelemmel tért vissza Tóth Ivett műkorcsolyázó.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye