Ajánlott videó...Ahogy történt -2- (2017.07.07.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8838658 alkalommal 5939632 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Bekerült egy újpesti a világ legjobb tíz szervátültetett atlétája közé

Újpest vesetranszplantált atlétája egyéni csúccsal került a legjobb tíz közé a Szervátültetettek Világbajnokságán

Búcsú Lányi Zsolttól

Július 17-én, hétfőn negyed háromkor vesznek végső búcsút az UTE tiszteletbeli elnökétől az Óbudai Temető Főnix ravatalozójában.

Boldog születésnapot, UTE!

A XIX. században az ipar robbanásszerű fejlődése nagy változásokat hozott egy addig jelentéktelen község életében a főváros tőszomszédságában. A technika és a modern kultúra fejlődésével együtt nőtt naggyá hazánk legnagyobb gyárvárosa, Újpest. A dinamikusan urbanizálódó község éltető eleme volt az ipar, amely megteremtette Újpest minden irányú előrehaladásának anyagi körülményeit.

Kotsis Edina új súlycsoportban indul a világbajnokságon

Június végén rendezik az idei taekwondovilágbajnokságot a dél-koreai Muju városában. A két évvel ezelőtti vb bronzérmese, Kotsis Edina súlycsoportváltás után újult erővel vág neki az ázsiai kalandnak, amely az első komolyabb állomás a Tokióig vezető úton.

Megtalálta új csapatát az Újpest legendája

Az Újpest FC volt csapatkapitánya, Balajcza Szabolcs Siófokon folytatja a pályafutását.

Visszakerül a Berki-elem a világbajnoki gyakorlatba

Berki Krisztián szerint amennyiben tudása legjavát hozva százszázalékos teljesítményt tud nyújtani a montreali világbajnokságon, akkor visszakapja, amit a kolozsvári Európa-bajnokságon elvettek tőle. Az UTE olimpiai bajnokával az Újpesti Közéleti Televízióban beszélgettünk.

Tadissi Martial megvédte bajnoki címét

A karate sportág hazai fejlődését jelezte, hogy az eddigi legnagyobb magyar bajnokságot rendezték az UTE Megyeri úti Jégcsarnokában. Az esemény volt az első ilyen alkalom azóta, hogy tavaly augusztusban kiderült, története során először a karate ott lehet az olimpián 2020-ban, Tokióban.

A Güttler-Ágh suliban mindenki megtanul úszni

Egy híján húsz éve működik Újpesten a Güttler-Ágh úszósuli. Az iskolában az 1998-as indulása óta több ezer gyermeket tanítottak meg úszni, megismertették velük az úszás, a mozgás örömét, szépségét. A szakképzett oktatók a Halassy Olivér Uszodában várják az úszni tanuló, illetve úszni tudó gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

Rejtő Ildikó 80 éves

Az Újpesti Dózsa kétszeres olimpiai bajnok tőrvívóját, Rejtő Ildikót, a Nemzet Sportolóját köszöntötték születésnapja alkalmából.

Edzéssel és versennyel ünnepelt a Torony SE

Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját Újpesten a Torony Sportegylet. A jubileum alkalmából edzést és versenyt szerveztek a karate szerelmeseinek a házigazdák, a Torony SE vezetői és versenyzői. Az UTE jégcsarnoka adott otthont a kétnapos rendezvénynek, amelynek védnökei Wintermantel Zsolt polgármester, valamint dr. Tahon Róbert, a Magyar Karate Szakszövetség főtitkára, Újpest jegyzője voltak.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák

Kapcsolatok