Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9074085 alkalommal 6111276 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] [61 - 70] tovább

Magyarország értékei egy helyen

Szeptember 9-én Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége, valamint az NMI Művelődési Intézet együttműködésében, több ágazat összefogásával valósul meg a III. Magyar Értékek Napja.

Kilencvenévnyi szakképzés

1927. szeptember 1-én kezdték meg a tanítást Újpest első szakiskolájában, a mostani Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskolában. A kilencvenedik születésnapot különleges évnyitóval ünnepelték a nagy múltú oktatási intézményben.

Újpest-szerte óvodapedagógusokat keresnek

A Liget Óvoda - Királykerti Tagóvoda, a Virág Óvoda, a JMK Óvoda és a Homoktövis Óvoda, Aranyalma Óvoda - Kertvárosi Tagóvoda is óvodapedagógust keres.

Új helyszínen az orvosi ügyeleti ellátás

A 24 órás felnőtt háziorvosi ügyelet az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet épületéből elköltözik a Berda József utca 48. alá.

Guruló történelem

Százötven éve, 1867. május 1-jén létrejött az önálló Magyar Posta. A jubileumi évforduló alkalmából idén egy tizennyolc tonnás postás teherautó járja az országot, és természetesen Újpesten is lesz megállója.

A Főépítészi Iroda Tájékoztatója

Az Újpesti Tervtanács következő ülését 2017. szeptember 8-án reggel 9 órától kezdődően tartja a Hivatal István út 15. sz. épület III. emeleti tárgyalójában. Az ülések nyilvánosak, melyre minden érdeklődőt várunk.

Véleményezni lehet a metrópótlási tervet

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) társadalmi egyeztetésre bocsátja a 3-as metróvonal felújításának első üteme idejére kidolgozott forgalmi rendet bemutató mobilitási tervét.

Kétnapos melegvíz-kimaradás

Szünetel a melegvíz-szolgáltatás az Újpesti Erőmű által ellátott területen csütörtöktől péntek reggel 7-ig- jelentette be a Főtáv Zrt.

Tematikus séták Újpesten is

Szeptember 16-17-én tematikus séták keretében, szakképzett idegenvezetők segítségével lehet felfedezni Budapest bevásárló és tematikus utcáit. A programokból Újpest sem marad ki.

Módosított útvonalon jár a 121-es busz október végéig

A 121-es autóbusz 2017. szeptember 5-én (kedden) az első járatindulástól várhatóan október végéig módosított útvonalon jár az Istvántelki út Elem utca irányába történő egyirányúsítása miatt.

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] [61 - 70] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok