Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9538521 alkalommal 6453262 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] [61 - 70] tovább

70 évesen is gitárral a hitért

Idén ünnepelte 70. születésnapját Sillye Jenő Káposztásmegyeren élő zeneszerző, egyházi könnyűzenész.

Szilveszteri vendégvárás

A szilveszteri összejöveteleken is gondoskodni kell a vendégek élelmezéséről. Ez egy különleges nap, mivel csak hajnalban ér véget a buli, és éjjel is esznek. A repertoárban főszereplő a virsli, lencse, káposzta, torma, az édességeknél a gesztenye. Lettner Annamária dietetikus tippjei.

Felvidéki kirándulás

A Határtalanul pályázat célja, hogy a szomszéd országok magyarságának történelmi, irodalmi emlékhelyeit, épületeit, szokásait megismertesse a diákokkal. Lehetőség van felvidéki, erdélyi, kárpátaljai és délvidéki tanulmányi kirándulások közül választani.

Tehetséges művészek

Az Újpesti Kulturális Központ Homoktövis Környezetvédelmi Oktatóközpontjának szervezésében rendezték meg az „Élet falun és városban” című rajzpályázatot. Az ünnepélyes megnyitóra és eredményhirdetésre november 30-án került sor Káposztásmegyeren, a Lóverseny téri Közösségi Házban.

Testvériskola-találkozó

Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium és a Margittai Horváth János Elméleti Líceum testvériskolai kapcsolatán keresztül lehetőségünk volt október 18-22. között egy cserediákprogramban részt venni.

Péni István lesz a 2018-as ifjúsági olimpia magyar csapatának mentora

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság a honlapján nyilvánosságra hozta a jövő évi, Buenos Aires-i, 3. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékok fiatal nagyköveteinek, mentorainak listáját. Ezzel együtt a NOB levélben értesítette a Magyar Olimpiai Bizottságot, hogy a magyar ifjúsági olimpiai csapat mellett a tisztet a riói olimpikon, nanjingi ifjúsági olimpiai aranyérmes sportlövő Péni István tölti be, aki a delegáció tagjaként utazhat ki az argentin fővárosban rendezendő játékokra.

Szilveszteri finomságok

A szilveszteri vendégváráshoz előre elkészíthetünk süteményeket, illetve salátákat. A saláták felfrissítik a szervezetet, nem tartalmaznak glutént, cukrot, tejet. A vegetáriánusok is fogyaszthatják vega virslivel vagy tofuval. Lettner Annamária dietetikus tippjei.

Mire jók a kásák?

A kásák élettani értékeit főleg a gabonák rostjaiban lévő anyagok adják. Az üzletekben már előkészített aprított formában kaphatók. Ezek finom rostok, könnyen keverhetők folyadékokhoz. Lettner Annamária dietetikus tippjei.

Kizöldült a Berze

A Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnázium idén 70 éves. Ezt ünnepeltük november végi projekthetünkkel, „Kizördült a Berze” címmel.

Ivett győzelemmel tért vissza

Augusztusi lábközépcsonttörését követő első versenyén, a Tüskecsarnokban rendezett Mikulás Kupán győzelemmel tért vissza Tóth Ivett műkorcsolyázó.

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] [61 - 70] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok