Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2017.11.10.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9314099 alkalommal 6288772 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] [61 - 70] tovább

Elkezdődött a metrófelújítás

Sokkal zökkenőmentesebb az M3-as metró nélküli közlekedés, mint amire a legtöbben számítottak. Természetesen a földfelszíni járatok nem tudják teljesen kiváltani a földalattit, de a gyakorlat azt mutatja, hogy helyettesíteni tudják.

Összefogással a boldogságért

Gyönyörűen felújított lakásba költözhetett egy háromtagú, rászoruló család az újpesti önkormányzat, a Habitat for Humanity és az egyik legnagyobb Magyarországon működő, nemzetközi kereskedelmi vállalat segítségével.

Toma Dorinának jót tett a klubváltás

Felnőtt országos bajnoki címmel zárta a tűzfegyveres idényt Toma Dorina, az UTE 18 éves versenyzője. Kezdeti gyors sikerei után néhány éve hullámvölgybe került, ám idén újra rátalált jó formájára. Ebben edzője, Kissné Oroszi Edit is nagy segítségére volt.

Ökumenikus imaáhítat a forradalom emlékére

Az Újpesti Városvédő Egyesület az 56-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulójára és az újpesti áldozatokra emlékező ökumenikus imaáhítatra várta az újpestieket október 20-án az Újpesti Evangélikus Templomba. Az eseményen Újpest Önkormányzatát dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester képviselte.

Elkezdődött az influenzaszezon

Az influenzavírusok cseppfertőzéssel, köhögéskor, tüsszögéskor és beszéd közben keletkező légúti váladékcseppecskék által terjednek. A betegségre utaló panaszok hirtelen jelentkeznek, közösségek tagjai egyik napról a másikra esnek ágynak az influenza következtében. A helyi járványok néhány nap alatt is kialakulhatnak, az országos járványok akár 8-10 hétig is eltartanak.

Krisztina megcélozza az olimpiát

Az UTE ökölvívó-szakosztály és a Madárfészek Akadémia közötti példaértékű sportszakmai kapcsolatnak köszönhetően ismét nagy sikert könyvelhetett el a lila-fehér klub. Beri Krisztina a női ökölvívó magyar bajnokságon nyert aranyérmet, ráadásul a torna legjobbjának is megválasztották. Beri Krisztina idén igazolt Újpestre.

Az Ars Pannonica jó helyre került

A Magyar Festészet napján a Polgár Centrum Újpest Galériában helyet kapott a VII. Ars Pannonica Nemzetközi Képzőművészeti Tárlat. P. Szabó Ernő művészettörténész köszöntötte a vendégeket, ezt követte dr. Zsigmond Barna Pál, Újpest alpolgármesterének köszöntője.

A nemzeti gyász napja

1956. november 4-én a szovjet csapatok bevonultak Budapestre és leverték az október 23-án kirobbant forradalmat és szabadságharcot.

Rajzfilmünnep az Adyban

A KEDD, Magyarország egyik legsikeresebb animációs műhelye ötödször rendezi meg az Országos Rajzfilmünnepet 2017. november 3. és 5. között. 53 városban, 60 helyszínen, több mint 350 program közül válogathatnak az érdeklődők országszerte, közte Újpesten is, ahol az Ady Endre Művelődési Ház adat helyet a programoknak november 4-én, szombaton.

A fehér bot napja

Álltunk már tétován a piros lámpánál egy fehér bottal közlekedő mellett? Éreztük már magunkat kínosan, mert nem tudtuk, hogy hova nézzünk, amikor egy vak társunkkal beszélgettünk? Az elfogadásról és a közöny áttöréséről szól a fehér bot nemzetközi napja, október 15-e.

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] [61 - 70] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok