Ajánlott videóKörkép extra (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9816468 alkalommal 6650709 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] [61 - 70] tovább

A Főépítészi Iroda Tájékoztatója

Az Újpesti Tervtanács következő ülését 2018. március 8-án 14 órától kezdődően tartja a Hivatal István út 15. sz. épület IV. em. 411. Főépítészi Irodáján. Az ülések nyilvánosak, melyre minden érdeklődőt várunk.

Újra szirénapróba

2018. március 5-én (hétfőn) 11 órai kezdettel a IV. kerületben telepített szirénák (KIZÁRÓLAG PRÓBA CÉLJÁBÓL) hangos üzemű (teljeskörű) próba formájában ismét meg fognak szólalni.

Lázárosok a Természet csodái kiállításon

Már idén is nagyon vártuk a Természet csodái kiállítást, hiszen elsős korunk óta mindig megnézzük.

Iskola, tér, történelem

Talán sehol az országban nincs hasonló épületegyüttes, mint ami körülveszi, elfoglalja a Tanoda teret.

A téli időszak valóban megviseli az élő szervezeteket

A napfény hiánya depresszióra hajlamosít. Nem véletlenül vannak a skandináv országokban, a lakások ablakaiban világító lámpák, olyan pozitív érzetet keltve, hogy kintről süt be a fény a lakásba. A pszichiátriai kezelésekben úgynevezett fénykezelő szobák vannak.

Egyszerű téli finomságok

Az ősszel befőzött gyümölcsök felhasználásával készíthetünk változatos, egyszerű édességeket. Vegyük elő a befőtteket, lekvárokat, szörpöket, birsalmasajtot, diót, mákot, gesztenyemasszát, ami még maradt a konyhaszekrényben. Lettner Annamária tippjei.

Soma parádésan debütált

A győri 10 méteres junior Európa-bajnokságon az UTE 16 esztendős sportlövője, Hammerl Soma kellemes meglepetést okozott. A fiú puskások mezőnyében, élete első korosztályos világversenyén, egyedüli magyarként a döntőbe jutott, ahol a hetedik helyen végzett. Soma elmondta, álmában sem gondolt ilyen sikerre.

Keresik a legjobbakat

Újpest Önkormányzata 2018-ban is kiírta az Újpest Kiváló Tanulója Díj, az Újpest Kiváló Diáksportolója Díj és a Kiváló Diákközösségi Munkáért Díj elnyerésére vonatkozó pályázatokat. A jelöltekre március 31-ig lehet javaslatot tenni. A díjakról dr. Molnár Szabolcs alpolgármesterrel beszélgettünk.

Csapadékkal érkezik az enyhülés

Várható időjárás az ország területére 2018. március 1. és 6. között.

A tragédiák megelőzhetőek!

Február utolsó hete meghozta az igazi telet. A kemény hideg időszakában nem ritka, hogy tartósan fagypont alatt marad a hőmérséklet, mely komoly próba elé állítja az utcán élőket és a tüzelő nélkül, lakásukban egyedül élő idős embereket.

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] [61 - 70] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye