Ajánlott videóHelyi érték (2017.05.19.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8563002 alkalommal 5725666 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] [61 - 70] tovább

A törődés napja

Május 15-én felújítási munkákat végeztek a Budapest Bank önkéntesei a Királykerti Tagóvodában. A pénzintézet idén országszerte huszonhárom helyszínen rendezte meg törődés napi akcióját.

Esterházy Jánosra emlékeztek Újpesten

A hatvan éve elhunyt Esterházy Jánosra emlékezett Újpest Önkormányzata a Városházán és az Esterházy János téren.

„Van kedved egy állati jó mókához?”

2017. június 2-án, pénteken, 16 órától ismeretterjesztő előadás lesz az újpesti Szabó Ervin Könyvtárban hátsó kertjében, élő állatok szerepeltetésével.

Rejtő Ildikó 80 éves

Az Újpesti Dózsa kétszeres olimpiai bajnok tőrvívóját, Rejtő Ildikót, a Nemzet Sportolóját köszöntötték születésnapja alkalmából.

Így kerek a világ

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezték az Így kerek a világ elnevezésű esélyegyenlőségi napot az Ady Endre Művelődési Ház színháztermében.

A tűzoltók ünnepe

Hősi emlékparkot avatott Újpesten a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének ünnepén.

Edzéssel és versennyel ünnepelt a Torony SE

Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját Újpesten a Torony Sportegylet. A jubileum alkalmából edzést és versenyt szerveztek a karate szerelmeseinek a házigazdák, a Torony SE vezetői és versenyzői. Az UTE jégcsarnoka adott otthont a kétnapos rendezvénynek, amelynek védnökei Wintermantel Zsolt polgármester, valamint dr. Tahon Róbert, a Magyar Karate Szakszövetség főtitkára, Újpest jegyzője voltak.

A Főépítészi Iroda Tájékoztatója

Az Újpesti Tervtanács következő ülését 2017. május 18-án reggel 9 órától kezdődően tartja a Hivatal István út 15. sz. épület III. emeleti tárgyalójában. Az ülések nyilvánosak, melyre minden érdeklődőt várunk.

A Napraforgó Alapítványhoz járt Bendegúz

A hatéves Takács Antal Bendegúz számára gyűjti a kupakokat az Újpesti Cseriti. A rendszeres fejlesztést igénylő kisfiúra a Napraforgó Alapítvány a Sérült Gyerekekért nevű szervezet hívta fel a figyelmet, amely kupakgyűjtőként is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Frizura gyerekeknek mosolyért

Különleges gyermeknapot tartott az Újpesti Torna Egylet atlétikai stadionjában a Frizura Gyerekeknek Mosolyért Mozgalom.

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] [61 - 70] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok