Ajánlott videóKörkép -4- (2017.05.19.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8563032 alkalommal 5725687 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] tovább

Utazások, emlékek

2017. május 17-én rendezte meg az újpesti művészeti munkaközösség hagyományos évzáró kiállítását.

Német nyelvtanfolyam indul

Az Újpesti Német Nemzetiségi Önkormányzat megfelelő számú jelentkező esetén 30 órás / heti négy óra / német nyelvtanfolyamot szervez kezdő és/vagy haladó szinten.

Nyomáscsökkenés és vízzavarodás

Hálózattisztítási munkák miatt Újpesten 2017. május 29-én 7 órától május 30-án 15 óráig nyomáscsökkenés és vízzavarodás várható.

Igazi kertvárosi rendelő

Aki a napokban járt a Kunhalom utcában épülő új rendelő és játszótér felé, láthatta, hogy a környezet megújult. A játszótér és az új épület is illeszkedik a környék igazi kertvárosi hangulatába.

Harmincéves a Lakkozó óvoda

Harmincadik születésnapját ünnepelte a Lakkozó Tagóvoda. Az intézmény dolgozóit, a gyerekeket és a szülőket Wintermantel Zsolt polgármester, dr. Molnár Szabolcs alpolgármester és Pataki Gábor önkormányzati képviselő köszöntötte.

Nem

Halálának hatvanadik évfordulóján emlékezzünk Esterházy Jánosra, aki a legnehezebb helyzetekben is ki tudta mondani ezt az egyszerűen bonyolult szót.

A Güttler-Ágh suliban mindenki megtanul úszni

Egy híján húsz éve működik Újpesten a Güttler-Ágh úszósuli. Az iskolában az 1998-as indulása óta több ezer gyermeket tanítottak meg úszni, megismertették velük az úszás, a mozgás örömét, szépségét. A szakképzett oktatók a Halassy Olivér Uszodában várják az úszni tanuló, illetve úszni tudó gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

A hónap zöldsége a karalábé

A karalábénak alacsony az energiatartalma, 27 kalória, 1,7 gramm fehérjét, 6,2 gramm szénhidrátot tartalmaz, a rosttartalma 3,6 gramm, így az energiaszegény étrend jó alkotóeleme. Magas a C-vitamin tartalma, 62 milligramm, de van benne E- és B-vitamin, fólsav, pantoténsav, kalcium, kálium, magnézium, vas, foszfor, szelén, réz. A tápanyagok tárháza.

Kórház és város

A 8-as villamossal Megyer felé, túl a közgazdasági technikumon meg a templomon is, egyszerre elértük a Mildenberger utca sarkát, és villamosunk megállt a Városi kórház előtt. Nincs már 8-as villamos, és ott halt meg apám 2001-ben.

Szusza Ferenc bronzba öntve

Leleplezték az Újpesti Dózsa legendás labdarúgójának, Szusza Ferencnek egész alakos bronzszobrát a nevét viselő, Megyeri úti stadionban.

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok