Ajánlott videóKulturkáló -1- (2017.07.07.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8824905 alkalommal 5929218 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] tovább

Bekerült egy újpesti a világ legjobb tíz szervátültetett atlétája közé

Újpest vesetranszplantált atlétája egyéni csúccsal került a legjobb tíz közé a Szervátültetettek Világbajnokságán

Mostantól mesterszakács vezeti a Központ Bisztró konyháját

Az izgalmas fogásairól ismert és kedvelt étterem konyhai stábjában személyi változás nem történt, ellenben a Központ Bisztró és a Calavera fiatal konyhafőnöke, Petrovszki Norbert az idei év folyamán sikeres vizsgát tett, mesterszakáccsá avanzsált.

Augusztusban Anyatejes Világnap

Augusztus 25-én rendezi meg Újpesten a világnapot a Védőnői Szolgálat. Az eseményhez kapcsolódóan rejtvényt is közzétesznek az Újpesti Napló következő számában. A megfejtők között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Búcsú Lányi Zsolttól

Július 17-én, hétfőn negyed háromkor vesznek végső búcsút az UTE tiszteletbeli elnökétől az Óbudai Temető Főnix ravatalozójában.

Dajkát, óvodapedagógust és pedagógiai asszisztenst keresnek

A Liget Óvoda - Királykerti Tagóvoda dajka, óvodapedagógus és pedagógiai asszisztens munkakörbe felvételt hirdet.

Értesítés szúnyoggyérítésről

Július 10-én és 11-én végeznek szúnyoggyérítést.

A hónap sztárja a tök

A tök nyári idény zöldség. Alacsony energia, fehérje és szénhidrát tartalma miatt a fogyókúra és cukorbeteg étrendben jól alkalmazható. Szerves sókat tartalmaz, ami a máj és a hasnyálmirigy működésére kedvezően hat. Sok ásványi anyagot tartalmaz: nátrium, mangán, réz, cink, vitaminokat: C,- B1,- B2 béta karotin. Rost tartalmának köszönhetően nyersen, sütve, főzve egészséges táplálék.

Újra véradás

2017. július 10-én, hétfőn 14 és 18 óra között ismét véradás lesz az Ifjúsági Házban. Nem csak az életmentő műtétekhez, hanem a biztonságos betegellátáshoz is szükség van arra, hogy elegendő mennyiségű vérkészlet álljon rendelkezésre.

Budapesttel ismerkedtek erdélyi vendégeink

Június 28-án, szerdán Újpest testvértelepüléséről, Csíkszentgyörgyről érkeztek diákok és tanárok Újpest Önkormányzatának velencei táborába. Egyhetes látogatásuk alatt strandoltak, ellátogattak a pákozdi csata helyszínére, és kaptak egy kis ízelítőt Újpestből és Budapestből is.

Hétfőn este szúnyoggyérítés

Földi és légi biológiai módszerekkel, valamint földi és légi kémiai módszerekkel a szakértők által meghatározott területeken szúnyoggyérítés munkálatait végzik szakértők Budapest területén.

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák

Kapcsolatok