Ajánlott videóKörkép -3- (2017.11.17.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9336558 alkalommal 6304863 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] tovább

25 éves az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület

Fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte november 11-én az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület. A városháza dísztermében az egyesület tagságát Kardos Pál, az Országos Polgárőr Szövetség alelnöke, a Budapesti Polgárőr Szövetség elnöke, valamint Nagy István népjóléti és dr. Zsigmond Barna Pál társadalmi kapcsolatokért felelős alpolgármester köszöntötte.

Átadták az Újpesti Szociális Munkáért Díjakat

November 9-én, a Városháza dísztermében átadták az idei Újpesti Szociális Munkáért Díjakat.

Fókuszban az újpesti parkolás

Mi lehet az oka, és milyen megoldásai lehetnek a parkolási nehézségeknek Újpesten? A kérdésekkel kapcsolatban egy független szakértőt keresett meg az Újpesti Napló.

Rangadó vár a hokisokra

A múlt heti, válogatott szünetet követően ismét pályára lép az UTE jégkorongcsapata a Megyeri úti Jégcsarnokban. Pénteken rangadóra kerül sor az Erste Ligában, a lilák az egyik nagy mumusukat, a MAC csapatát fogadják.

DÉSZ VIII. ütem és Népsziget DKÉSZ véleményeztetés

A közös megrendelésben készült terveket a két önkormányzat közös partnerség keretében véleményezteti a lakossággal, partnerekkel, civilszervezetekkel a partnerségi rendeleteikben foglaltaknak megfelelően.

Hat milliárd forint kormányzati támogatás az Újpesti Torna Egyletnek

Nagyszabású fejlesztési terveket jelentett be 2017. november 15-én tartott sajtótájékoztatóján Őze István, az UTE klubigazgatója, Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere és Dr. Zsigmond Barna Pál, Újpest alpolgármestere.

Összefogás, fáklyás felvonulás

A Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium az Újpest-Újvárosi Református Egyházközséggel összefogva, a többi református, evangélikus és baptista gyülekezet lelkipásztoraival egyetértésben, 26-ára fáklyás felvonulásra és megemlékezésre hívta az újpesti protestáns egyházakat, valamint minden újpesti polgárt, hogy együtt emlékezzenek meg az 500 évvel ezelőtti reformációról, ezzel is kifejezve a protestáns egységet.

Segítségnyújtás és érdekképviselet

A Mozgássérültek Budapesti Egyesületének Káposztásmegyeri Szervezete október 27-én megnyitotta irodáját Káposztásmegyeren a Nádasdy Kálmán utca 17. szám alatt.

Elfogták az újpesti tolvajt

A 32 éves budapesti G. József megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. szeptember 1-jén 12 óra és 12 óra 15 perc között egy Budapest IV., Árpád úti üzletházból ellopott egy pénztárcát, majd három órával később egy szintén újpesti, Váci úti műhelyből tulajdonított el egy mobiltelefont.

Péni vezeti a világranglistát

Az indiai felnőtt világkupadöntőn aratott sikere után az UTE sportlövője, Péni István a felnőtt sportlövő-világranglista élére állt. Most, levezetésképpen, kisebb nemzetközi versenyeken indul, ahol új dolgokat próbál ki, teszteléseket végez.

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok