Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép -3- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9089588 alkalommal 6122064 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] tovább

A Főépítészi Iroda Tájékoztatója

Az Újpesti Tervtanács következő ülését 2017. szeptember 21-én reggel 10 órától kezdődően tartja a Hivatal István út 15. sz. épület III. emeleti tárgyalójában. Az ülések nyilvánosak, melyre minden érdeklődőt várunk.

Sikert hozott az új stílus

A Városnapokon már mindenki beszerezhette kedvenc UPSTYLE termékét. Új stílus köszöntött a 4kerbe. Vagány, fiatalos, egyedi, nagyonújpesti. De hogy mitől? Vagyis kiktől? Következő lapszámainkban városunk új márkájának stábját mutatjuk be, elsőként Olajos Martinát, az UPSTYLE arcát.

Egyre látványosabb a változás

A Szent István tér és a Piac minden újpestinek szívügye, legfőbb találkozási helye. Nem egészen két éve, 2015 novemberében kezdődött el az új Piac, Vásárcsarnok és Kulturális Rendezvényközpont építése. A változás pedig napról napra szembetűnőbb.

Sajtóközlemény

A katasztrófavédelem egész évben ellenőrzi, mennyire tartják be a társasházakban a tűzvédelmi előírásokat. Szeptember közepén egy háromnapos akció keretében minden lakástulajdonos, bérlő, közös képviselő, lakásszövetkezeti tag és érdeklődő számára lehetőség nyílik arra, hogy közvetlenül forduljon a katasztrófavédelemhez a társasházak tűzvédelmével kapcsolatos kérdéseivel.

Újpesten, egészségesen

Szeptember 23-án, szombaton lesz a már hagyománnyá vált Káposztásmegyeri Sport- és Egészségnap és az Újpesti Futó és Kerékpáros Fesztivál. A Farkas-erdőben reggel kilenckor, a Karinthy iskolában tíz órakor kezdődnek a programok.

Hamarosan Szüreti Mulatság!

Még szinte fel sem ocsúdtunk Újpest szülinapi bulijából, máris a következő közös programra készülhetünk. Szeptember 23-án újra vár mindenkit a Szüreti Mulatság a Szent István téren.

Európai Sporthét – Újpesten is

Idén először a Futó- és Kerékpáros Fesztivál és az Őszi Sportparti is bekerült az Európai Sporthét eseményei közé.

Figyelem! Forgalmi-rend változás!

Újpest Önkormányzatának közleménye a Futó- és Kerékpáros Fesztivál kapcsán

Az első Purple Cup

Egy újabb alkalom nyílt, hogy a legkisebbek is megmutassák hokitudásukat. Idén először rendezték meg a Purple Cup-ot, azaz a Lila Kupát.

Mozgás és egészség

Szeptember 23-án, szombaton reggel kilenc órakor kezdődik a Káposztásmegyeri Egészség- és Sportnap a Karinthy Frigyes Iskolában és az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál a Farkas-erdőben.

vissza [1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] [51 - 60] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok