Szavazás
Augusztus 25. és 28. között újra Városnapok lesz. Tervezi, hogy kilátogat?
Igen, ott leszek mind a négy napon.
Igen, több koncertre is kimegyek.
Csak, ha jó idő lesz.
Érdekelnek a programok, de nem érek rá.

Ajánlott videóKörkép 2016.08.26. -4-

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 7157438 alkalommal 4657115 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Adózási tudnivalók

A 2016. II. féléves adófizetési kötelezettségek teljesítésének pótlékmentes befizetési határideje: 2016. szeptember 15. (csütörtök).

Fotópályázat gyerekeknek

A Tarzan™ Park fotópályázatot hirdet "Kalandból a legjobb" címmel. Nyerjen gyermeke 2017. évre ingyenes osztálykirándulást a Tarzan ™ Parkba!

Az anyatej világnapja 2016-ban

Színes lufik mindenfelé. Gurulnak a földön, szállnak a térben. Egy pirosat épp egy kissrác kerget, a narancssárgára ráfekszik egy másik, többen a levegőben hajkurásszák a sok színes gömböt, ugrálnak a magasba, táncolnak, énekelnek. Élvezik a zenét, a látványt, a közös táncot az Újpesti Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. által rendezett eseményen, augusztus 26-án, pénteken, a Karinthy iskolában.

A jó hangulat folytatódott

A szombati koncertek és színes programok után a vasárnap is bőven tartogatott érdekességeket és sztárfellépőket.

Szeptemberben újra Ars Sacra fesztivál

2016. szeptember 17-én 19 órától Ars Sacra koncert helyszíne lesz az Újpesti Egek Királynéja Főplébánia Templom.

Telt ház a téren

Már kora délután megtelt a tér, a változatos programok, a fellépők és a jó idő annyi embert csalt ki az Újpest Városnapokra. Persze nem csupán a kikapcsolódás jegyében telt a nap, az egészségügyi szűrővizsgálatokra is sokan ellátogattak.

Gyerekprogramok a Városnapokon

Itt a Városnapok hétvégéje! Az egész napos programok és koncertek mellett a gyerekek sem fognak egy percet sem unatkozni.

Kozák Danutánál nincs jobb a világon

Sporttörténelmet írt három olimpiai aranyérmével Kozák Danuta. Az UTE kajakosa már ötszörös olimpiai bajnok és minden idők legeredményesebb magyar kajakosa.

Rap a nyakban

Mindketten gengszterrapperek, mindketten Újpest-drukkerek. Régóta jó barátok. Egymás után lépnek fel az Újpest Városnapokon augusztus 27-én, és együtt válaszoltak a kérdéseinkre. Illetve, nem is nagyon kellett kérdeznünk, hiszen Zana Zoltán, vagyis Ganxsta Zolee és Széki Attila ’Curtis’ igazi rapperek: folyton nyomják a szöveget.

Nyaralónk védelmében

Az otthon biztonsága mindenki számára fontos, ám sokan nem tudják, hogy milyen apróságokon múlik néha annak megóvása. Ugyanez érvényes ősszel hátrahagyott nyaralónkra is. Ne felejtsük el: ingatlanunk védelme érdekében, mi tulajdonosok tehetünk a legtöbbet. A BRFK tanácsai.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok