Szavazás
Ön volt választani?
Igen
Nem

Ajánlott videóPolgármester Portré

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Kapcsolatok
Az oldalt 4699924 alkalommal 3023901 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Önként a tisztaságért

Hagyományos őszi takarítást szerveztek a tízemeletes panelházuk körül a Zichy Mihály utca 1-7. számú társasház lakói október 18-án, szombaton délelőtt. Az önkormányzat most is szerszámok, zsákok biztosításával és a hulladék elszállításával támogatta a kezdeményezést.

Újpesti tervek - surranópályán törnének az élre - VIDEÓ

Az Újpest labdarúgócsapata öt győzelemmel, hat döntetlennel és egy vereséggel, 21 megszerzett ponttal az ötödik helyen áll az NB I-ben. A lila-fehérek legutóbb a 2009–2010-es bajnokságban szerepeltek ilyen jól, akkor a negyedik pozícióban végeztek a szezon végén. Az NSO Tv-nek az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics és Simon Krisztián vázolta az idei célokat.

A magyarság és a reformáció Erdélyben

Kis úti jegyzet a Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium őszi tanulmányi kirándulásáról

Komposztálási ábécé

Folytatódik az önkormányzat komposztálási mintaprogramja, amelyre idén csaknem százan jelentkeztek. Az önkormányzat a mintaprogram során a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofi t Zrt. támogatásával térítésmentesen bocsátja rendelkezésre a komposztáláshoz szükséges anyagokat.

Alakuló ülés a Városházán

Újpest Önkormányzatának Képviselő-testülete október 21-én este tartotta alakuló ülését a városháza dísztermében. Az ülésen Kissné Boda Györgyi, a Helyi Választási Bizottság elnöke adott tájékoztatást a választások lebonyolításáról és az eredményről. Ezután a képviselő-testület megválasztott tagjai és a polgármester letették esküjüket.

Halassy Kupa

A bajnokság célja: a névadó nagyszerű sportemberre való megemlékezés és a Halassy Olivér Sportközpont fennállásának 25. évfordulójának megünneplése.

Nagyobb forgalom a temetőkben, segítő járőrszolgálat

Meghosszabbított nyitva tartás lesz a temetőkben Mindenszentek és halottak napja idején. A megnövekvő forgalom miatt a Megyeri temetőben és környékén október 27-től visszatérően, október 31-től pedig folyamatosan járőröznek a rendőrök. A cél a segítségnyújtás és a bűnmegelőzés, az egyenruhásokhoz bárki bármivel fordulhat.

Gyurta Gergely magabiztosan nyerte az 1500 méteres gyorsúszást

Az Újpest úszója csak japán versenyzőkkel küzdött meg a döntőben az úszó-Világkupa-sorozat tókiói állomásának második napján, de a mezőny nem tudta felvenni vele a versenyt.

Aki felismeri, jelentkezzen!

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2014. augusztus 7-én 10 óra 30 perc körüli időben a Budapest IV., Szent István téren eltulajdonította a sértett táskáját a benne lévő szemüveggel és receptekkel. Az ismeretlen nőről fényképfelvétel áll rendelkezésre.

Gyerekrajzok a szakrendelőkben

A szakrendelő első ízben meghirdetett, Így gyógyít a doktor néni, doktor bácsi... című gyermekrajz-pályázatára beküldött munkákból nyílt kiállítás az SZTK hatodik emeletén október 28-án.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Újpest Márkabolt Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park


Kapcsolatok