Szavazás
Tavaly decemberben építőipari nívódíjat kapott a Halassy Olivér Városi uszoda. Ön járt már benne?
Igen, már kipróbáltam.
Rendszeresen látogatom.
Nem, de tervezem.
Nem, mert nem szeretek úszni.

Ajánlott videóKosárlabda-tanoda - A ziccer dobások

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Kapcsolatok
Az oldalt 5014049 alkalommal 3225725 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Új tornaterem a százéves iskolában

Századik születésnapját ünnepelte a közelmúltban a Megyeri Úti Általános Iskola. Amint azt Hamzáné Szita Ilona.igazgatónő elmondta, számtalan ajándékot kapott az ünnepelt, amelyek közül a legutóbbit vasárnap adták át. Az iskola felújított tornatermét vehetik birtokukba a nebulók és természetesen az iskolában otthonra talált, Megyeri Tigrisek kosárlabda csapata.

Találkozzunk minden nap!

Új, kéthetente megjelenő sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek csatlakoztak az ÚjpestKártya programhoz. Folyamatos kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat, tovább öregbítve az újpesti közösségépítés jó hírét.

JÉGPÁLYA - szolgálati közlemény

Vasárnap reggel 9 órától ismét vár mindenkit a Szent István téri jégpálya.

Dől a közhely!

Komor tekintetű, peckes bajszú ember (vagy nem is, inkább nagy író), aki könyörtelen szigorúsággal írja le a magyar, népi valóságot, lehetőleg hosszú regényekben, és hát ő írta a „Nyilas Misit”, de az is szomorú.

Ökonap a Benkőben

Farmerdivat-bemutatóval egybekötött ökonapot tartottak a Benkő István Református Általános Iskola és Gimnáziumban január 16-án. Az újrafelhasználást célzó farmergyűjtés eredményét is aznap hirdették ki: a legtöbbet gyűjtő osztály a csokoládémúzeumba látogathat.

JÉGPÁLYA - szolgálati közlemény

17 órakor sajnos bezár a jégpálya.Ez a fránya eső... A vasárnapi nyitva tartás is az időjárás függvénye lesz. További információkkal reggel jelentkezünk.

Elmarad az esti előadás

Sajnálattal közöljük, hogy az Újpest Színház, ma estére tervezett Csodálatos vagy, Júlia című előadása betegség miatt elmarad.

Csak az olimpiai aranyérem hiányzik a gyűjteményéből

Parádésra sikeredett az elmúlt esztendő a világbajnok paralimpikon, Krajnyák Zsuzsanna számára. Sorozatban szállította a világkupa versenyekről az aranyérmeket az UTE kerekesszékes vívója, világ- és Európa-bajnoka. Legutóbb Hongkongból hozta haza az aranyérmet.

JÉGPÁLYA - szolgálati közlemény

15 órától ismét vár mindenkit a Szent István téri jégpálya. Amennyiben az időjárás engedi, ma is este 9 óráig korizhatunk. Az esetleges változásról itt és az Újpest-Káposztásmegyer facebook oldalon is beszámolunk.

Népdalverseny az Adyban

Január 19-én az Ady Endre Művelődési Házban tartották a Kerületi Népdaléneklési Versenyt, szóló és együttes kategóriákban, iskolásoknak.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Újpest Márkabolt Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park
Kapcsolatok