Köszöntöm Újpest honlapján!

Wintermantel Zsolt Köszöntő 
Újpest polgármestere 
Életrajz 
Videók 2011, 2012 
Hajrá Újpest 2011-2014 


Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere
Szavazás
Önnek van már Újpest Kártyája?
Igen, már regisztráltam
Nem, még nincs, de kell egy nekem is
Nincs
Nem vagyok újpesti

Ajánlott videóErdélyben jártak az angol tagozatosok

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Kapcsolatok


Az oldalt 3904483 alkalommal 2499912 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

HétVÉGre Újpesten

Húsvétkor Jézus feltámadását ünnepli a keresztény világ. A nagyhét utolsó napjaiban járunk. Ez az időszak a készülődésről, várakozásról szól. Ünnepi díszbe öltöztetjük a lakást, sütünk-főzünk, összejövünk rég nem látott családtagjainkkal. A bensőséges családi együttlét mellett bizonyára marad idő a kulturális programokra. Programajánlónkban ehhez kínálunk ötleteket.

Jegyvásárlással, valamint beléptetéssel kapcsolatos információk

A Videoton FC ellen is érdemes elővételben megvásárolni a jegyeket!

Folytatódik az orvosi rendelők felújítása

Az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet bővítése és rekonstrukciója után az önkormányzat 2014-ben folyamatosan megújítja a körzeti orvosi rendelőket is. Három önkormányzati képviselőt kérdeztünk arról, mi a tapasztalatuk a korszerűsítésről.

Kétharmados többség

Az országos eredményekből kiindulva jó eséllyel indul a jobboldal az európai parlamenti választásokon, és ugyanez a jobbratolódás kedvezhet Újpestnek is ősszel – véli Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője.

Húsvéti előkészületek

A húsvéti ünnepekre készülve április 15–19-ig, keddtől szombatig az alábbi akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat. Keresse az „Akciós” zászló(ka)t!

Választási eredmények

11. és 12. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületek

Tallér a válogatottban!

Az újpesti fiatal birkózó, Tallér Péter szerezte meg a kadet szabadfogásúak 63 kilogrammos válogatottságát, miután a kiírt válogató körmérkőzéseken kettőből kettőt nyert. A csepeli Lukácsot technikai tussal, míg a pesterzsébeti Makulát két vállal győzte le, így megérdemelten került be az Európa-bajnokságra utazók névsorába.

A színek és a színtelenség jelentése

Virágokról kétféleképpen címmel nyílt meg Vajda János fotóművész, az Ifjúsági Ház fényképészének kiállítása a Föld napja apropóján az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium galériájában április 15-én. A cím és a témaválasztás sem véletlen, a színes és a fekete-fehér képeknek külön jelentőségük van, maga a virág pedig szimbólum.

Kakaóparti a városházán

Izgatottan várakozó diákok gyülekeztek kedden az újpesti városháza előtt. „Már majdnem fél egy, lassan bemehetünk!” – hallatszott ki egy kislány hangja a csoportból. Április 15-én kora délután ugyanis újabb két iskolás csapat látogatott el a polgármester meghívására Újpest legszebb középületébe.

A holokauszt magyar áldozataira emlékeznek

Magyarországon 2001 óta tartják meg minden április 16-án a Holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját. A hetvenedik évforduló alkalmából pedig 2014 a Holokauszt emlékéve. Áder János köztársasági elnök virágot és emlékkövet helyezett el, valamint mécsest gyújtott a pesti rakparton lévő emlékműnél.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Újpest Márkabolt Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park
Kapcsolatok