Köszöntöm Újpest honlapján!

Wintermantel Zsolt Köszöntő 
Újpest polgármestere 
Életrajz 
Videók 2011, 2012 
Hajrá Újpest 2011-2014 


Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere
Szavazás
Önnek van már Újpest Kártyája?
Igen, már regisztráltam
Nem, még nincs, de kell egy nekem is
Nincs
Nem vagyok újpesti

Ajánlott videóA Kiss Ernő utcai Tűzoltó Emlékmű

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Kapcsolatok


Az oldalt 3922016 alkalommal 2511744 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Metrópótlás két hétvégén

Az M3-as metró vonalán a következő két hétvégén, 2014. április 25-én (pénteken) 20 órától üzemzárásig és április 26-án (szombaton) és április 27-én (vasárnap) egész nap, majd május 2-án (pénteken), 3-án (szombaton) és 4-én (vasárnap) szintén egész nap pótlóbusz közlekedik az M3-as metró helyett Újpest-Központ és az Árpád híd között, mert vágányfelújítást végez a BKV.

Szent György-napi borünnep Újpesten

Újpest Önkormányzata, a Hungarikum Szövetség és a Police Borrend Egyesület Szent György-nap alkalmából, április 25-től 27-ig (péntektől vasárnap 14 óráig) Hungarikum- és Bormustrával várja az érdeklődőket a Szent István téren.

Dallam Fesztivál Újpest szívében

Szabadtéri könnyű- és komolyzenei kikapcsolódással várja az érdeklődőket az Újpesti Dallam Fesztivál. Az áprilistól szeptemberig tartó programsorozat keretein belül minden hónapban egyszer (pénteken vagy szombaton) egy ingyenesen látogatható szabadtéri koncertet rendeznek meg Újpest szívében.

Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál

Újpest Önkormányzata, valamint a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat május 17-én 9–14 óra között rendezi meg a hagyományos Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál első fordulóját, amelyet szeptember 27-én második forduló is követ. Helyszín: Káposztásmegyer, Farkaserdő és környéke.

Árubőség, akciók

Több hete tapasztalják az újpestiek, hogy a hét elején és közepén is érdemes kilátogatni az Újpesti Szent István téri Piac- és Vásárcsarnokba. Jelentős kedvezménnyel vásárolhatunk húst, továbbá zöldséget, primőr árut. Az akció folytatódik húsvét után is.

Konferencia a helytörténeti oktatásról

Genius loci – Fővárosi helytörténeti oktatás címmel szervez konferenciát a Budapesti Honismereti Társaság április 23-án, szerdán 14 órától. A helytörténeti oktatás szerepét, lehetőségeit kutató előadások mellett a fővárosi kerületek között újpesti példáról Hirmann László, az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium igazgatója tart előadást.

Kastélytúrán Pest megyében

Az Újpesti Városvédő Egyesület Nemzeti Kincseink programsorozatának témája nemzeti értékeink felkeresése. Mindig nagy érdeklődésre tart számot tagjaink körében a történelem viharait átvészelt települések, épületek megtekintése. Minden alkalommal tekintélyes létszámmal veszünk részt az idegenvezetéssel, esetenként történelmi előadással fűszerezett kirándulásokon.

Boldog születésnapot Horváth László

Horváth László 1946. április 16-án Csornán született. 11 évesen a III. Kerületi TTVE-ben úszóként kezdett el sportolni, 1961-ben 200 pillangón korosztályos magyar csúcstartó volt. 1964-től az Újpesti Dózsa öttusázója lett.

Mindent a pillanatért

Az újpesti Kovács György hobbifotósként nevezett be három képpel az önkormányzat és a Sajtó Kft. által Újpesti Élet-képek címmel meghirdetett fotópályázatra. Az alkotó az ezredforduló környékén, a digitális technológia elterjedésekor kezdett fényképezéssel foglalkozni, amihez az is hozzásegítette, hogy több olyan munkahelyen is dolgozott, ahol lehetősége nyílt ilyen irányú ismereteket gyűjteni.

Rókakölyköket hozott a nyuszi a Rex Állatszigetre

A Rex Kutyaotthon Alapítvány főhadiszállására, az újpesti Állatszigetre 3 kölyök róka érkezett Nagypénteken egy Pest megyei tanyáról, ahol nem kívánatos társbérlővé váltak. A pár hetes rókakölykök már kipihenték az utazás fáradalmait, és jó egészségnek örvendenek új lakóhelyükön a Rex Állatsziget vadudvarában.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Újpest Márkabolt Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park
Kapcsolatok