Szavazás
Járt már a Tarzan Parkban?
Igen, egyszer már kipróbáltuk a gyerekekkel.
Rendszeresen látogatjuk.
Nem, de tervezzük.

Ajánlott videóÚjabb olimpikonok "tenyereltek" a Bene Napon

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 5472475 alkalommal 3528840 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Újpesti Piacnap - megéri!

Az Újpesti Piac aktuális akciós ajánlatai május 30 és június 27 között.

Szuperkórház: Újpest segít az előkészítésben

Az újpesti képviselő-testület immár hivatalosan is kifejezte azon határozott szándékát, hogy minden eszközzel azon lesz, hogy a fővárosba tervezett új fekvőbeteg-ellátó centrum Újpesten épüljön fel. Erről a testület csütörtöki ülésén, Wintermantel Zsolt kezdeményezésére döntöttek a városatyák.

Nyílt nap az alsósoknak a Könyvesben

Újabb nyílt napot tartottak az Újpesti Könyves Kálmán Gimnázium Öveges laborjában, ezúttal második osztályosok részére, május 28-án. A bemutatókat a nyolcévesek ismereteihez igazították. Sőt, a kisdiákok a csillagvizsgálót is megnézhették.

Átadták a századik Ovi-Foci pályát

A Kertvárosi Tagóvodában adták át a századik Ovi-Foci pályát, amelyből Újpesten ezzel együtt tizenkét darab található. A pályák története öt évvel ezelőttre nyúlik vissza. 2011-ben egy személyes élmény kapcsán hozta létre dr. Molnár Andrea az Ovi-Foci Közhasznú Alapítványt. Célja az volt, hogy a szűkös felszereltséggel - anyagi forrással rendelkező óvodáknak nyújtsanak pályázat útján lehetőséget sportpályák építésére.

Mentoráló intézmény lett az Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Különleges tanévet tudhat maga mögött az Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola, mert a 2014-15-ös tanévben testnevelés tantárgyból mentoráló intézményként működött. Mit jelent ez?

Arany évszázad-díjat kapott Szondi György költő és műfordító

Arany évszázad-díjat kapott életművéért Szondi György József Attila-díjas költő, műfordító és bolgarista kedd este Budapesten, a Bolgár Kulturális Intézetben - közölte az MTI-vel Olga Popova, az intézmény igazgatója.

In memoriam Dráfi József

Újpest egyik legrégebbi piacos dinasztiája a Dráfi család. A fiatal városban generációkon átívelő száz évükkel övék az elsőbbség. Az első cigány családok között telepedtek le, Érsekújváron maradt rokonaik közül sokan szegkovácsok, többen pedig zenészek voltak.

Tanulni a kerékpározást

A Kerékpáros Iskola Kupa budapesti döntőjének adott otthont a Magyar Autóklub május 12-én. Az újpesti rendőrök hetedikeseket készítettek fel a megmérettetésre.

Barangolás Erdélyországban

Iskolánk sikeresen vett részt a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által meghirdetett „Határtalanul” nevet viselő pályázaton. Ennek köszönhetően 30 tanulónk öt élményekben gazdag napot tölthetett Erdélyben.

Már bajnok az újpesti öregfiúk csapata

A lilák egykori kedvencei, az újpesti öregfiúk labdarúgói négy fordulóval a bajnokság vége előtt megvédték bajnoki aranyérmüket. Az első helyet a Ferencváros ellen biztosították be, ugyanis magabiztosan (2-0) fektették két vállra a zöld-fehéreket.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák
Kapcsolatok