Szavazás
Járt már a Tarzan Parkban?
Igen, egyszer már kipróbáltuk a gyerekekkel.
Rendszeresen látogatjuk.
Nem, de tervezzük.

Ajánlott videóBerki Krisztián önkéntes munkájával is segít

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 5664477 alkalommal 3656689 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Újra komposztálási program!

Újpest Önkormányzata a kerületben elszállítandó és ártalmatlanítandó hulladék mennyiségének csökkentése és a zöldfelületek tápanyag-utánpótlása biztosítása érdekében 2015 évben is folytatja a lakossági komposztálási mintaprogramot.

Megújul a Szűcs suli

Zajlik az Újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola teljes körű felújítása.

Sértetteket keres a rendőrség!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága 01040/1078/2015. bűnügyi számon eljárást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L-T-né D. G. Andrea ellen.

Munkatársat keres a Városgondnokság

Az Újpesti Városgondnokság Kft. kertészeti feladatok ellátására gyakorlattal rendelkező munkatársat keres.

Még tart az idei Újpesti Párbeszéd!

Ötödik alkalommal kéri ki a helyi polgárok véleményét Újpest Önkormányzata. Az Újpesti Párbeszéd során lehetősége nyílik az újpestieknek a várossal kapcsolatos személyes javaslatok közzétételére. Tavaly több mint tízezren döntöttek úgy, hogy részesei lesznek az újpesti közéletnek és visszaküldik a kérdőívet.

Nyári gyümölcskavalkád

Nyáron többet van együtt a család, nincs iskola, óvoda, a szülők is szabadságot vesznek ki. Kirándulás, üdülés, campingezés, vagy kerti parti alkalmával is nagyon egészséges a nyers gyümölcs fogyasztása.

Utolsó üteméhez érkezett a Görgey Artúr út felújítása

2015. július 28-án (kedden), a Rózsa utca és az István utca között, valamint a Rózsa utca és a Szilágyi utca között folytatódik az újpesti Görgey Artúr út idén februárban elkezdett felújítása. A Fővárosi Önkormányzat megrendelésére a BKK előkészítésében és lebonyolításában nemcsak az úttest újul meg, hanem a 12-es és a 14-es villamos pályája és megállói is. Továbbá, kétirányú kerékpársáv is létesül, hiszen az a cél, hogy Újpesten is javuljanak a kerékpáros közlekedés feltételei. A munkálatok harmadik, utolsó üteme a teljes felújítás záró időpontjáig, várhatóan 2016. február végéig tart.

Az újpestiek elvárják a bocsánatkérést

Az MTK elnöke Wintermantel Zsolt csütörtök esti Facebook-bejegyzésére reagált sajátos módon. Az Újpesti Baráti Kör bocsánatkérést vár.

Ötletek kerti partira

Tombol a nyár, egyre többet vagyunk a szabadban. Itt a kerti partik ideje.

Meghosszabbított hőségriadó

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos, dr. Paller Judit, amely július 17-én éjféltől július 26-én 24.00 óráig tart.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák
Kapcsolatok