Szavazás
Járt már a Tarzan Parkban?
Igen, egyszer már kipróbáltuk a gyerekekkel.
Rendszeresen látogatjuk.
Nem, de tervezzük.

Ajánlott videóLila csík, fehér csík

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 5359818 alkalommal 3456321 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Akinek a mesterség életmű és hivatás

A Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét vehette át március 15-e alkalmából Vizer József műbútorasztalos. Több évtizedes kiváló újpesti munkásságát jól mutatja, hogy panaszkönyvébe egyetlen panasz sem került, dicséret viszont annál több. Hiszi és vallja, egy jó szakma felér egy diplomával, és több időt kell fordítani a gyakorlati oktatásra. Éppen ezért tartja fontosnak a Szakma Sztár Fesztivált, amelynek nem mellesleg zsűritagja is.

Újpest büszkesége az 50 tehetséges magyar fiatal mezőnyében

Vörösváry Mártont beválasztották a La femme magazin által meghirdetett 50 tehetséges magyar fiatal programba. A szakmai zsűri több száz jelentkezőből választotta ki az újpesti születésű ifjú zenészt, akinek így lehetősége nyílik részt venni a hat hónapos mentorprogramban, amely a kulturális, tudományos és gazdasági élet elismert személyiségeinek aktív közreműködésével ösztönzi a fiatal tehetségek fejlődését.

A rendőrnapon is bemutatkozott Újpest

Újpest is képviseltette magát április 25-én a rendőr- és tűzoltónapon a Városligetben. Az Állatvédelmi Járőrszolgálat az újpesti rendőrök meghívására látogatott ki a ligetbe, az Észak-pesti Kutyás Szolgálat pedig Budapest Önkéntes Mentőszervezetéhez csatlakozott.

Csak győzelemmel és gólokkal lehet a kupa döntőjébe kerülni

Az első mérkőzésen soványka, egygólos előnyt szerzett a Videoton a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásán. Ma este, 18:00 órától a Megyeri úton, a Szusza Ferenc Stadionban lépnek pályára a csapatok.

ÚjpestKártya a majálison is

A Semsey parkban rendezett Újpesti Majálisra a kártyairoda is kitelepül, így az újpestiek a rendezvény helyszínén is igényelhetik, illetve átvehetek korábban igényelt Újpest Kártyáikat.

Majális a Semseyben!

Ha kipihentük a Sportparty és a főzőverseny fáradalmait, jöhet egy újabb családias, együtt töltött hétvége. Május elsején reggel a Semsey park egy rögtönzött mini-fesztivál helyszínévé alakul. Délelőtt 10 órától egészen este fél 9-ig fellépők, gyermekprogramok és az igazi majálisi hangulat vár mindenkit.

Elfogytak a helyek a Horgászversenyre!

Ha tavasz, akkor horgászverseny! Május 9-én újra a Csömöri tó partján találkozhatnak az újpestiek, hogy egy egész napos versenyen mérettessék meg magukat.

2015-ben is keressük Újpest Arcát

2015-ben teljesen új koncepcióval indul útjára az Újpest Arca verseny. Olyan 6 és 22 év közötti újpesti gyerekek és fiatalok jelentkezését várjuk, akik talpraesettek, kreatívak, jó kommunikációs készséggel bírnak, és akik egy éven keresztül Újpest arcaként, rendezvényeken, plakátokon, szórólapokon képviselik a várost.

Újpestre került a világbajnoki aranyérem

Aranyérmet nyert az oroszországi Szocsiban rendezett világbajnokságon a Palancsa Dorottya (UTE) - Kiss Zsolt vegyes páros, miután a döntőben 6-5-re legyőzte a Camilla Johansson és Per Noreen alkotta svéd csapatot. A magyar duó ezzel megismételte 2013-as sikerét, akkor szintén Svédország csapata volt az ellenfél a fináléban.

Vilhelm Richárd magyar bajnok lett

A hétvégén felnőtt szabadfogású OB-n vett részt az UTE birkózócsapata. A szakosztály sportolói kitettek magukért, hiszen több értékes helyezéssel gazdagították az egyesületet.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák


Kapcsolatok