Szavazás
Itt az ősz, és az influenzaszezon. Ön beoltatja magát?
Igen, minden évben. Fő a biztonság.
Igen, de nem mindig. Van, hogy elfelejtem.
Nem. Az oltások károsak.

Ajánlott videóA kutyás etikett

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Kapcsolatok
Az oldalt 4816018 alkalommal 3099422 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Karácsonyi jótékonyság

Az önkormányzat jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti az Újpesti Karácsonyi Vásár ideje alatt is várja a Szent István téren mindazokat, akik szeretnék szebbé tenni a nehéz sorsú gyermekek ünnepét.

December 1-jén újra megszólalnak a szirénák!

A MoLaRi rendszer fő feladata a lakosság ipari balesetek esetén történő riasztása, illetve a követendő magatartási szabályokról való tájékoztatása. Annak érdekében, hogy a lakosság riasztása, tájékoztatása megfelelően megtörténhessen, a rendszer részét képező szirénákat havi rendszerességgel (tesztelni) ellenőrizni kell.

Kupakgyűjtés a Megyeri Klubban is

Sorozatunkban olyan vállalkozásokat, szervezeteket mutatunk be, amelyek segítik az Újpesti Cseriti kupakgyűjtő akcióját.

"Újpesten két keréken"

Az Újpesten közlekedő kerékpárosok egyre jobb körülmények között közlekedhetnek. Évről évre javulnak a feltételek, de nagyon fontos lenne, hogy maguk a kerékpárosok is betartsák a rájuk vonatkozó szabályokat.

Újpest karácsonyfája

November 21-én felállították Újpest karácsonyfáját, amely az Újpesti Karácsonyi Vásár hangulatos faházaival és a jégpályával együtt egész decemberben ünnepi hangulatot kölcsönöz a városháza mellett.

November utolsó és december első hétvégéjén metrópótló busz jár az M3-as metró helyett a Lehel tér és a Deák Ferenc tér között

Folytatódik a megkezdett síncsere-program az M3-as metró vonalán, ezért a november 29-30-ai, majd az azt követő, december 6-7-ei hétvégén metrópótló autóbusz közlekedik a vonatok helyett a Deák Ferenc tér és a Lehel tér között, míg a metrószerelvények Újpest-Központ és a Lehel tér, valamint Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér között viszik az utasokat.

Elkapkodták a helyeket

Szomorú hír a családok számára, hogy a december 6-i Mikulás fotózásra minden időpont "elkelt", így sajnos nincs már lehetőség regisztrálni erre a programra.

Akadémikusokra emlékeztek

Újpesti és újpesti kötődésű akadémikusokra emlékeztek november 26-án a Magyar Tudomány Napja alkalmából hagyományosan az Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskola és Szakiskolában.

"Egyelőre mankót kell használnom"

37 éves csatárunkat újra megműtötték, Münchenben. Ha minden jól alakul, december közepén elkezdheti a futóedzéseket.

Az újpesti Szent István téri Piac- és Vásárcsarnok ünnepi nyitva tartása

December 22–23.: normál nyitva tartás, 6-tól 17 óráig. December 24.: 6-tól 14 óráig. December 25–26.: zárva. December 27., szombat: 6-tól 14 óráig. December 28., vasárnap: zárva. December 29–30.: normál nyitva tartás 6-tól 17 óráig. December 31.: 6-tól 16 óráig. Január 1.: zárva. Január 2-től a megszokott nyitva tartással várja vásárlóit a piac

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Újpest Márkabolt Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park


Kapcsolatok