Ajánlott videóÚjpesti sport -3- (2017.02.17.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8091477 alkalommal 5370684 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

A hónap gyümölcsei a citrusok

A citrusfélék védelmet nyújtanak a betegségekkel szemben és erősítik az immunrendszert. Lettner Annamária dietetikus tippjei.

A rendőrség keresi

Keresi a rendőrség azt a férfit, aki egy újpesti társasház udvarára lerakott biciklit darabokban próbált meg ellopni.

A jótékonyság hagyománya

Tizenegy éve már, hogy minden évben Jótékonysági Polgári Bált rendeznek a Polgár Centrumban. A jeles esemény bevételéből évről évre olyan szervezetet, egyesületet, alapítványt támogatnak a szervezők, amelyek Újpestért, a sport, az egészségügy, a kultúra, a vallás, vagy az oktatás területéért sokat tesznek, tettek.

Emlékezés a kommunizmus áldozataira

Újpest önkormányzata idén is emlékezésre hív mindenkit. A kommunizmus áldozatai előtt február 25-én tisztelgünk. A megemlékezésre szombaton délelőtt tíz órakor kerül sor.

Szelfizz Poszeidónnal!

Rejtett zugok, a történelem apró szeletei, titkok, amiket még nem ismerünk. Nehéz Győző idegenvezető és munkatársai Budapesti Sétákra hívnak minket, hogy együtt fedezhessük fel a fővárost, ÚjpestKártyával természetesen kedvezménnyel.

Olasz zenekar Újpesten

Vasárnap délután négy órakor ünnepi hangversenyt rendeznek az Újpesti Városháza Dísztermében. A koncerten közösen lépnek fel perugiai és újpesti diákok.

A Főépítészi Iroda Tájékoztatója

Az Újpesti Tervtanács következő ülését 2017. február 23-án reggel 9 órától kezdődően tartja a Hivatal István út 15. sz. épület III. emeleti tárgyalójában. Az ülések nyilvánosak, melyre minden érdeklődőt várunk.

Német vers- és prózamondó verseny a Halassyban

Az Újpesti Halassy Olivér Német Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskola és Nyelvoktató Nemzetiségi Iskolában 2017. január 31-én került a sor a német nyelvű vers- és prózamondó versenyre. Újpest iskoláiból 98 diák vett részt a rangos megmérettetésen. A versenyen azok az iskolák vettek részt, ahol német nyelvoktatás folyik.

Meghívó Újpest Károlyi városnegyed és Városközpont városrész munkaközi KÉSZ-ek tervezet ismertetése

Tisztelt Lakosok, Partnerek és Tervtanácsi tagok! Budapest IV. kerület Újpest Önkormányzata ezúton hívja meg az érdeklődő újpesti lakosokat, a véleményeztetésbe bejelentkezett partnereket, valamint az Újpesti Tervtanács tagjait2017. február 27-én (hétfőn) 17.00 órától a Budapest IV. kerület Újpest Önkormányzat Hivatali épületében (1041 Budapest, István út 15.) 3. emeleti tárgyaló teremben megtartandó tervismertető fórumra (tervezett időtartam 1,5 óra).

Melbourne az első állomás Tokió felé

Két olimpiát kihagyott, de még kettőn indulni szeretne az UTE olimpiai bajnoka. Berki Krisztián, London aranyérmes tornásza a 2012-es játékok után mélypontra került, kislánya születése húzta ki a gödörből. Azóta is minden versenyen a gyermekének akar bizonyítani.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok