Ajánlott videóKulturkáló -1- (2017.01.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 7889053 alkalommal 5215304 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Csalók próbálkoznak

A Főtávra hivatkozva próbálnak meg bejutni csalók távfűtéses lakásokba, hogy onnan pénzt, értékeket vigyenek el – hívta fel a figyelmet hivatalos közleményében a cég.

Az első szó a köszöneté

Az Újpesti Cseriti támogatóinak és az újpestiek összefogásának köszönhetően 2016-ban is számos hátrányos helyzetű gyermeknek és családjának segíthettünk.

„Fontos beszélni a közös ügyeinkről”

Az óév történései, az új év tervei, közös ügyek a virtuális térben, lila-fehér konfliktus és lila-fehér siker, fűnyírás és építkezés, sportcsarnok és vásárcsarnok. Új évi beszélgetés Wintermantel Zsolttal.

Krajnyák Zsuzsanna az év fogyatékos sportolója

Az 59. alkalommal kiírt Év sportolója szavazás győzteseit 370 sportújságíró voksa alapján ítélték oda. Az újpesti versenyzők ezúttal is a legjobbak közé kerültek. A Rióban három olimpia aranyérmet szerző Kozák Danuta a második helyen végzett az úszó Hosszú Katinka mögött, a kerekesszékes vívó, Krájnyák Zsuzsanna viszont kétszer is az Év sportolója kitüntető címet vehette át a Nemzeti Színházban rendezett gálán.

Jégpályák éjszakája – Újpesten is!

A Magyar Jégkorong Szövetség második alkalommal hirdette meg a Jégpályák Éjszakáját, amelyhez idén Újpest Önkormányzata is csatlakozott. Január 21-én, szombaton a Szent István téri jégpálya hajnali kettőig tart nyitva.

A Don-kanyar hősei

A Don-kanyarban elhunyt magyar hősökre emlékeztek filmvetítéssel, levélfelolvasással egybekötve a Polgár Centrumban. A kezdeményezés az újpesti születésű Bernolák Bélához köthető, aki 2013-ban orvos nagyapja frontról hazaküldött levelei alapján kezdett kutatni felmenője után.

Kápolnabúcsú és sportszeradományok áldása

Ünnepi szentmisét mutatott be és megáldotta az iskola pályázati forrásból vásárolt sportszereit Gyetván Gábor, az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatóságának plébánosa a Szent János Apostol Katolikus Általános Iskolában.

Kettőt fizet, egyet ad

Hétvégére kicsit talán enyhülni fog az idő, a mínusz húsz fokok után már a nullának is örülnénk. Didereg mindenki, hirtelen jött a hideg, bár nem váratlanul, tél van, január, mi legyen, ha nem hideg?

Újpest, ahol jó élni

Már hagyománnyá vált városunkban, hogy Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere, fogadást tart a város kiválóságainak, lokálpatrióta vállalkozóinak, művészeinek az év első napjaiban. Idén január 12-én került sor a Polgár Centrumban az ünnepi műsorral egybekötött újévi fogadásra.

Teljes átalakulásban

Az elmúlt harminc év legnagyobb beruházása zajlik városunkban. Épül az új Piac, Vásárcsarnok és Kulturális Rendezvényközpont, és teljesen átalakul a Szent István tér is. Az építkezés várhatóan ez év őszéig tart majd.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok