Köszöntöm Újpest honlapján!

Wintermantel Zsolt Köszöntő 
Újpest polgármestere 
Életrajz 
Videók 2011, 2012 
Hajrá Újpest 2011-2014 


Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere
Újpest, az élhető város


Szavazás
Október 12-én önkormányzati választások lesznek. Ön részt vesz?
Igen
Nem

Ajánlott videóMegszentelték és átadták az új plébániát

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Kapcsolatok
Az oldalt 4537257 alkalommal 2917563 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Fókuszban a magyar drámairodalom

Ma van a magyar dráma napja. A Magyar Írók Szövetségének kezdeményezésére 1984-től minden évben szeptember 21-én ünneplik a magyar dráma napját, annak emlékére hogy 1883-ban ezen napon volt Madách Imre Az ember tragédiája című drámai költeményének ősbemutatója a Nemzeti Színházban.

Növendékek és művésztanárok koncertje

Idei utolsó állomásához érkezett az Újpest Önkormányzata által útjára indított dallamfesztivál. Kellemes időben, szeptember 20-án 17 órától szabadtéri koncerttel várták a komolyzene, az operett, a jazz és a musical kedvelőit a Károlyi parkban, ahol az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és a növendékei adtak jó hangulatú és élményekkel teli koncertet.

Tovább csökken a rezsi, olcsóbb lehet az ügyintézés

Tovább csökkent az áram ára szeptember 1-jével, októbertől pedig a távhő díja mérséklődik. Nagy István alpolgármester felidézi: az eddig végrehajtott rezsicsökkentések több tízezer újpesti életét könnyítették már meg, jelentős az éves megtakarítás.

Még nem késő színházba menni!

Szeptember második felében kezdődik az őszi színházi évad, amelyet a 2012 óta megrendezett Színházak Éjszakáján is ünnepelhetünk.

A Kulturális Örökség Napjai és Ars Sacra Fesztivál Újpesten

Szeptember 20-án és 21-én több nevezetes újpesti épület, templom, és intézmény tárja ki kapuját a kulturális örökség napjai alkalmából, az Újpesti Kulturális Központ Neogrády László Helytörténeti Gyűjtemény szervezésében. A lehetőség nem csupán azoknak kedvező,akik itt élnek és szeretnének bepillantani a civilként ritkán látogatható nevezetes épületek falai mögé, hanem azoknak is, aki más kerületekből érkeznek (hozzánk) látogatóba.

Családi sportnap Káposztásmegyeren

Családi sportnap színhelye szombaton kora reggel óta a Homoktövis Általános Iskola és környéke. Az apropónál, mely szerint az autómentes napon a mozgásé legyen a főszerep, talán még nagyobb hajtóerő volt, hogy mindazok, akik itt találkát adtak ma egymásnak, szívesen és nem először teszik ezt. Sőt, kifejezetten keresik egymás társaságát. Akár az autómentes napon is. A mai nap szervező: A Káposztási Családok Egyesülete, a Homoktövis Általános Iskola, a Közös Sport Egyesület, az Újpesti Kulturális Központ – Megyeri Klub. A program, melyre kilátogatott Wintermantel Zsolt is, támogatója Újpest Önkormányzata.

Fesztiválzáró dallamok

Idei utolsó állomásához érkezett az Újpest Önkormányzata által útjára indított Dallamfesztivál. Reménykedve a kellemes őszi időben, szeptember 20-án 17 órától szabadtéri koncerttel vár mindenkit a Károlyi park. Ezúttal az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és diákjai adnak garantáltan jó hangulatú koncertet.

Újpesten a tizedik

A társaságiadó-felajánlásoknak, a helyi vállalkozóknak, az UTE-nak és Újpest Önkormányzatának köszönhetően újabb Ovi-Foci pályát adtak át, ezúttal a Deák Oviban, szám szerint a tizediket Újpesten. A szeptember 20-iki átadón szülők, gyermekek, Őze István az UTE klubigazgatója, valamint az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány képviselője is jelen voltak.

Vazsiljevics: „Készen állok a derbire”

Dusan Vasiljevic legutóbb sérülés miatt nem játszott a Videoton ellen, de ahogy mondja, muszáj felépülnie vasárnapig. Videóinterjú csapatunk középpályásával.

„Mesés” játszóterek

A kisgyermekes szülők kérésére Újpest Önkormányzata hat játszótér kapuját is zárhatóvá tette, így megőrizve a gyermekbirodalmak épségét és tisztaságát.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Újpest Márkabolt Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park
Kapcsolatok