Szavazás
Tavaly decemberben építőipari nívódíjat kapott a Halassy Olivér Városi uszoda. Ön járt már benne?
Igen, már kipróbáltam.
Rendszeresen látogatom.
Nem, de tervezem.
Nem, mert nem szeretek úszni.

Ajánlott videóBiankának segít az Újpesti Rendőrkapitányság is

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 5156138 alkalommal 3316918 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Műtét vár Berki Krisztiánra

Hogy az április kontinensviadal kimarad az életéből, az a legkevesebb, hogy nem lesz esélye idén megszerezni hetedik Eb-aranyát, tényleg nem számít – az októberi, kvalifikációs világbajnokság lesz az esztendő legfontosabb eseménye az UTE olimpiai bajnokának, Berki Krisztiánnak.

Újpestről tűnt el

Tizenöt éves, Újpestről eltűnt lányt keres a rendőrség

Folytatódó lendület

Nem állt meg a gyorsuló növekedés az ingatlanpiacon. Az egyébként általában gyenge első hónapokhoz képest 9 ezernél is több adás-vétellel indult a 2015-ös év. Az elmúlt évekhez képest magas ingatlanforgalom Újpesten is érezteti hatását. Az itteni lakásvásárlók legtöbbje nagyobba költözik.

A télbúcsúztatás jegyében

Farsangi vigasságok címmel nyílt kiállítás a Karinthy Frigyes Művelődési Ház emeletén. A február 26-i tárlatmegnyitó egyben az azonos nevet viselő újpesti rajzpályázat eredményhirdetése is volt.

A Főépítészi Iroda Tájékoztatója

Az Újpesti Tervtanács következő ülését 2015. március 5-én de. 9 órától kezdődően tartja a Hivatal István út 15. sz. épület III. emeleti tárgyalójában. Az ülések nyilvánosak, melyre minden érdeklődőt várunk.

Segélykoncert a kárpátaljai magyarokért

„A mostani világpolitikai történések miatt ismét olyan helyzetbe került a magyarság, nevezetesen a kárpátaljai magyarok, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül.” Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselővel beszélgettünk a segélykoncert hátteréről.

Nagyböjt üzenete

A húsvétot megelőző negyven nap hagyományosan nagyböjt időszaka. A keresztény közösségekben negyven napos előkészület és bűnbánat ideje. Jézus Krisztus feltámadásának ünnepére a hitben való elmélyüléssel, kiengesztelődéssel és a lemondással készülünk. Nagyböjti gondolatok az újpesti történelmi egyházak szemével.

Reszkethetnek a csatárok, jön Tóth Jokka

Nagy vadat ejtett a Duna SK Old Boys futballcsapata. A sokszoros válogatott újpesti kedvenc, Tóth József az ÚKTV stúdiójában írta alá igazoló lapját. A bajnokságban jelenleg a második helyen álló csapat vezetője nem titkolja, Jokkával bajnokságra törnek.

Újpesten is kiépült a Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer

A MoLaRi rendszer fő feladata a lakosság ipari balesetek esetén történő riasztása, illetve a követendő magatartási szabályokról való tájékoztatása.

Dobmennyország

Csillogó-villogó, visszafogott, kicsi, nagy, sőt még jokeres is. Most nem egy ajándékboltról, hanem az e-Drum elektromos dobszaküzlet kínálatáról beszélek.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt
Kapcsolatok