Szavazás
Járt már a Tarzan™ Parkban?
Igen, egyszer már kipróbáltuk a gyerekekkel.
Rendszeresen látogatjuk.
Nem, de tervezzük.

Ajánlott videóHelyi érték 2016.04.29. Helytörténetek

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 6614302 alkalommal 4283009 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

A BKK is készül a rangadóra

Május 7-én, szombaton a Ferencváros-Újpest labdarúgó Magyar Kupa-döntőjéhez kapcsolódóan a BKK sűríti az M3-as metrójáratot, és ezek mellett tartalékszerelvényeket is biztosít a szurkolók szállítására.

Logopédiai szakrendelés indul

Nehézséget okoz a beszéd? Nehezen találja a szavakat? A beszéd elmosódottá, érthetetlenné vált?

Esélyegyenlőség testközelből

Így kerek a világ címmel tartottak esélyegyenlőség-napi rendezvényt az Ady Endre Művelődési Házban. Az önkormányzat által is támogatott program kiállításmegnyitóval kezdődött, a délelőtt során mozgás- és látássérült előadók is felléptek, a Vakok és Gyengénlátók Közép-magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE) pedig egyszerű, ám annál érzékletesebb programmal készült.

Nyárindító muskátliosztás

Az előző évekhez hasonlóan idén ismét három tő muskátlit ajándékoz az önkormányzat az újpestieknek.

Beszéd. Zavar?

Nemrégiben zajlott a városban egy nagyszabású összművészeti divatesemény, melyet a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Országos Szövetsége és a PS Magazin szervezett. Magyar tervezők bámulatos ruhakreációi reagáltak egy-egy ritka betegségre vagy zavarra. A szavunk is elállt.

Jutalom a rendőrség napjához kapcsolódóan

Hatvanan vehettek át jutalmat Wintermantel Zsolt polgármestertől a rendőrség napjához kapcsolódóan az újpesti rendőrkapitányságon.

Felnőttek képesség- és kompetenciamérése

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Budapesten önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre 2016. május-július hónapokban

Koszta János: Kihívásnak tekintem a munkámat

Koszta Jánost, a Videoton, a Vác, és a BVSC egykori kapusát az MLSZ a Bozsik-program legjobb szakemberként díjazta. János tizenhárom éve dolgozik Újpesten, a mai napig nyolc kapusa mutatkozott be az NB1-ben és a felnőtt labdarúgó-bajnokság másodosztályában.

A közlekedési kultúra napja Újpesten

Az ENSZ közgyűlés 2010 márciusában több mint 90 ország támogatásával fogadta el a „Cselekvések Évtizede a Közlekedésbiztonságért” nevű programot.

Szünetel a jogsegélyszolgálat

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala által, Önök részére biztosított ingyenes jogsegélyszolgálat 2016. 05. 16. napján - pünkösdre való tekintettel - elmarad, helyette 2016. május 23. napján kerül sor a következő jogi tanácsadásra.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák
Kapcsolatok