Szavazás
Tavaly decemberben építőipari nívódíjat kapott a Halassy Olivér Városi uszoda. Ön járt már benne?
Igen, már kipróbáltam.
Rendszeresen látogatom.
Nem, de tervezem.
Nem, mert nem szeretek úszni.

Ajánlott videóMOL Tehetséggondozásért díjjak

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 5258901 alkalommal 3390694 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Elődöntőben az UTE!

Az UTE vasárnap legyőzte a vendég TF-et a női röplabda NB I negyeddöntőjének negyedik mérkőzésén, így 3:1-re megnyerte a párharcot.

Retro cuki a kertvárosban

Vaníliás somlói, házi krémes és friss, tökmagos pogácsa. Az újpestiek egyből rávágják a megoldást: Vadgesztenye Cukrászda.

Sütés nélküli receptek

Amikor gyorsan kell valami finomat prezentálni, mert vendégek jelentkeznek be váratlanul, vagy csak kellene valami nasi, akkor jól jöhet pár ötlet.

Tupírtól a hajvasalóig

„Amíg te a búra alatt ülsz, Icát beszárítom. Fél 11-re pedig jön egy hajvágás.” Nagy a sürgés-forgás Vankó Gáborné, vagy, ahogy az újpestiek ismerik, Zsuzsi fodrászatában. Harminc éve már, hogy a Virág utca 7-ben egy aprócska fodrászüzlet várja a szépülni vágyókat.

Újpest alapítójára emlékeztünk

Az Újpesti Városvédő Egyesület március hónapban nemzeti ünnepünkre emlékezve, immár hagyományosan, egy-egy 1848-49-es eseményhez kapcsolódó emlékhelyeket keres fel. Idén, március 21-én Fóton, gróf Károlyi István emléktáblája előtt tisztelegtünk, aki 1848-ban a pestmegyei nemzetőrség parancsnokaként és a 16. számú Károlyi huszárezred (mely fia, Károlyi Sándor vezénylete alatt vett részt a harcokban) szervezőjeként állt a szabadságharc oldalára. Pesti palotájában Batthyány Lajos miniszterelnökkel együtt fogta el a császári különítmény, csak nehezen kerülte el a kivégzést.

Opel Mokka - a nagy kisterepjáró

2013-ban jelent meg a Mokka, az Opel kisméretű hobbiterepjárója. Menettulajdonságai, komfortja miatt az SUV-k között olyan népszerű lett, hogy Németországban 2013-ban és 2014-ben is az év 4x4-esévé választották.

Németh Zsanett az U23-as EB bronzérmese lett!

Az UTE kadet-világbajnoka a négy közé jutásért lépett először szőnyegre az ukrán junior Eb-bronzérmes ellen. A mérkőzésen Zsani nehezen melegedett be, de végül 5-0-ra győzött és továbbjutott. Az elődöntőben nem sikerült újabb győzelmet szerezni, kikapott 7-0-ra a lengyel versenyzőtől.

Jön a nyári időszámítás – figyeljen az éjszakai járatok közlekedésére!

A 2015. március 28-áról 29-ére (szombatról vasárnapra) virradó éjjel áttérünk a nyári időszámításra, ezért vasárnap hajnalban 2 órakor az órákat 3 órára kell előreállítani. Az óraátállítás miatt az éjszakai járataink hajnali 2 és 3 óra közötti indulásai elmaradnak. Emellett egyes éjszakai járatok menetrendjében ezen az éjszakán további változásokra is számítani kell.

Sütés nélkül, egyszerűen, finomat!

Itt a tavasz, a húsvéti készülődés fontos kísérője a desszert.

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2015.03.29. vasárnap éjfélig

A Dunántúlon, Duna vonalában és északkeleten (Észak-Alföld, Tiszántúl, Borsod-Abauj-Zemplén megye keleti fele) az északi szelet kísérő legerősebb széllökések délutánig még várhatóan elérik a 65-80 km/h-t.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák
Kapcsolatok