Szavazás
Járt már a TarzanTM Parkban?
Igen, egyszer már kipróbáltuk a gyerekekkel.
Rendszeresen látogatjuk.
Nem, de tervezzük.

Ajánlott videó2015-ben megrendezték a Szivák emléktornát

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 5756008 alkalommal 3717743 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Az anyatej világnapja 2015-ben

Tejfölszőke buksik, gyönyörű fürtök, magabiztos topogások és sok-sok babakocsi. Rengeteg család érkezett a „100 éves Védőnői Szolgálat” újpesti védőnői és az Újpesti Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. által rendezett eseményre.

Újpest, a nagy család

Az Újpesti Városnapok második napján, augusztus 28-án nyílt meg Bernolák Béla legújabb kiállítása, amely a város jellegzetes régi és mai helyszíneit mutatja be. A nem megszokott helyekről készült képek mellett bepillantást nyerhetünk a helyi tűzoltók mindennapjaiba is.

Társastánc-tanfolyamok indulnak az Ifjúsági Házban

A Földházi Tánciskola és az ÚTSE Társastánc-tanfolyamokat indít Az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Házában kezdő szinttől a versenytánc szintig (Magánórák, Esküvői táncok, Nyitótáncok).

Hivatalosan is: Városnapok!

Szikrázó napsütés, harminc fok, még a nyár is visszatért a Városnapokra a kedvünkért!

Itt a nyár utolsó hőségriadója

Az országos tiszti főorvos, dr. Paller Judit 2. fokú hőségriasztást adott ki, amely 2015. augusztus 29-én éjféltől 2015. szeptember 1-én 24.00-ig tart.

Segítség a családi csődvédelem igénybevételéhez

Szeptember 1-jén lép hatályba a természetes személyek adósságrendezéséről szóló jogszabály. A Magyarországon korábban teljesen ismeretlen családi csődvédelem rendszerét azok számára dolgozták ki, akik törleszteni már nem tudnak, de egy vagyonfelügyelő segítségével még megmenthető az otthonuk (jelzáloghitel esetén), illetve nem kerülnek teljesen reménytelen helyzetbe.

Kiállítás nyílik Bernolák Béla fotóiból

Új szemszögből, Újpest régi és jelenlegi arculatát mutatja be fotóin Bernolák Béla, akinek a Városnapok első napján nyílik kiállítása.

Urbanisták Újpesten

A BME Urbanisztika Tanszékével 2015 nyarán Újpest Önkormányzata együttműködési megállapodást kötött.

Randevú két gitárral

Létrejöttének kétéves évfordulóját ünnepli a Szent István téren a Városnapokon a Németh Edit önkormányzati képviselő által életre hívott Utcakönyvtár. A szervezők egy különleges megnyitóval várnak minden régi és most csatlakozó olvasót.

Korszerűbb lehet a kórházi ellátás

A fenntartó Állami Egészségügyi Ellátó Központ döntése szerint ősztől a Honvédkórház veszi át Újpest aktív fekvőbeteg-ellátásának biztosítását. A változtatások előzményei több mint tíz évre nyúlnak vissza, a mostani átalakítással korszerűbbé válhat az ápolás. A fenntartó valamennyi dolgozóra számít, akik kérik, automatikusan átkerülhetnek a Honvédkórházba.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák
Kapcsolatok