Köszöntöm Újpest honlapján!

Wintermantel Zsolt Köszöntő 
Újpest polgármestere 
Életrajz 
Videók 2011, 2012 
Hajrá Újpest 2011-2014 


Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere
Szavazás
Ön melyik nyári programot várja a legjobban?
A Szent Iván éji vigadalmat
A Bajnok Teraszt a foci VB miatt
A Bajnok Teraszt a vízilabda miatt
A Bajnok Teraszt minden program miatt
A Városnapokat

Ajánlott videóItt a fesztiválszezon, vendégünk Dr. Zaher Gábor

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Kapcsolatok
Az oldalt 4300677 alkalommal 2759566 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Kedvező változások Újpest közlekedésében

A BKK elkészítette Békásmegyer, Újpest, Káposztásmegyer és Rákospalota kiszolgálását, a kerületek közötti kapcsolatok javítását célzó javaslatait. A változások várhatóan szeptember második felétől lépnek majd életbe.

Vasárnap esti forgalomkorlátozások Újpesten a Szusza Ferenc Stadion környékén

2014. augusztus 3-án (vasárnap) Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban 20:30-tól Újpest FC–DVTK bajnoki labdarúgó-mérkőzést rendeznek. A rendőrség a mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében 17:00 és 23:30 között lezárja a Megyeri utat a Váci út és a Fóti út, valamint az Irányi Dániel utcát a Megyeri út és a Baross utca között. A lezárások miatt módosul a 96-os, a 147-es és a 196-os busz közlekedése.

Nyerj egy ingyenes családi napot a Tarzan Parkba!

A Tarzan Park puszta létezése a bizonyíték arra, hogy a játék, a mozgás maga az öröm. Szeretnénk ezt minél több emberrel megosztani, ezért játékot hirdetünk.

Nyári megújulás

Újpest Önkormányzata nyolc oktatási intézmény nagyszabású felújítása mellett számos kisebb átalakítással támogatja az újpesti bölcsődéket, óvodákat és iskolákat. Közel harminc intézményben folynak, vagy fejeződtek be munkálatok.

Világbajnok újpesti harcművészek

Újpest Önkormányzata által 2013-ban felkarolt Fekete Mamba Harcművészeti Iskola 2006 óta foglalkozik különböző küzdősportok oktatásával. Jiu jitsu-t, eskrimát, MMA-t és egyéb önvédelmi sportokat tanulhatnak a harcművészet szerelmesei.

Elöntötte a víz Újpestet

Közlekedési káoszt okozott a hatalmas mennyiségű víz a kerületben, és a szomszédos Rákospalotán.

Zöld nap a Sanofiban

Környezetvédelmi terveit, eredményeit és az újpesti telephely megújítási programját mutatta be nyílt napján a Sanofi, Magyarország egyik vezető gyógyszeripari vállalata. A rendezvényre önkormányzati és hatósági vendégek, szakértők és érdeklődő újpestiek is ellátogattak. Budapest Főváros Kormányhivatalának IV. Kerületi Hivatalát Dr. Balogh Szilvia hivatalvezető, Újpest Önkormányzatát Dr. Tahon Róbert jegyző képviselte.

Újpesti a gólkirálynő

Mindkét magyar válogatott éremmel fejezte be szereplését a vasárnap zárult budapesti vízilabda Európa-bajnokságon, s egyéni sikerek is jutottak a magyaroknak: a női torna gólkirályi címét az újpesti Keszthelyi Rita érdemelte ki 19 találattal, míg a férfimezőny legjobb játékosa titulust Varga Dénesnek ítélték.

Meghívó

Újpest Önkormányzata nevében tisztelettel meghívom családjával, barátaival, ismerőseivel a kommunizmus újpesti áldozatainak tiszteletére rendezendő, koszorúzással egybekötött megemlékezésre.

Forró és viharos hetünk lesz

A héten többször, többfelé várható zápor, zivatar. Több helyen is megélénkül, olykor megerősödik a szél, a zivatarok környezetében viharos széllökések is lesznek. Marad a nyárias meleg idő, a hétvégén már 35 fok is lehet - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Újpest Márkabolt Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park


Kapcsolatok