Újpest, a legjobbak városa


Szavazás
Október 12-én önkormányzati választások lesznek. Ön részt vesz?
Igen
Nem

Ajánlott videóInterjú Wintermantel Zsolttal

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Kapcsolatok
Az oldalt 4580066 alkalommal 2945665 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Ingyenes tiszteletjegyek a Bogármesére

Újpest Önkormányzata és a Madách Musical Táncművészeti Iskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Szakiskola a Ram Colosseummal együtt már többször invitálta a köztük lévő kapcsolat alapján ingyenes előadásra az újpesti családokat. Ezúttal a meghívás a nagysikerű zenés előadásukra, a Bogármesére szól.

Szentírás öt évszázadból

Európai kultúránk gyöngyszeme címmel nyílt bibliatörténeti-és ismereti kiállítás az Éden Völgye Galériában. A szeptember 25-iki megnyitón részt vett Nagy István alpolgármester is.

Időközi választás Újpesten – Ma kezdik nyomtatni az értesítőket

Ma kezdi meg az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. az értesítők gyártását a november 23-i újpesti időközi országgyűlési képviselő-választásra. Az értesítők kékesszürke színűek lesznek, hogy egyértelművé tegyék: nem az önkormányzati választással összefüggő tájékoztatók.

Újpest kutyaügyben is a legjobbak között

Ötödik alkalommal rendezte meg a belvárosi Szabadság téren piknikjét az EB OVO, a Felelősségteljes Kutyatartók Egyesülete. A rendezvényre civil kutyás szervezetek, egyesületek, önkormányzatok is meghívót kaptak, hiszen idén először adták át az EB OVO Díjat azoknak, akik sokat tettek a felelős városi kutyatartás segítéséért, népszerűsítéséért, az állatvédelemért. A díjazottak közt Újpest Önkormányzata is szerepelt.

Felvidéki est színdarab-bemutatóval

Csáky Pál: Hit és hűség. Történelmi visszapillantás 1889–1989 színpadi játékát mutatták be szeptember 26-án az Ady Endre Művelődési Házban. A darab egy felvidéki család történetén keresztül öleli fel egy évszázadot, sikerét pedig mi sem jelzi jobban, minthogy a végén állva tapsolt a közönség.

Hétfőtől vehetők át a növények

Rendkívül nagy érdeklődés övezte a közterületek szépítéséhez 2014-ben az önkormányzatunk által közzétett hirdetményt. Az előző évekhez viszonyítva jelentős mértékben emelkedett a saját ingatlanuk melletti közterület gondozását vállaló újpestiek száma.

A Mártírok útja az 1970-es évek közepén

A képen látható utca a mai Mártírok útja, a Könyves Kálmán Gimnázium mögött, a Nyár utca felől nézve. A felvétel 1975 körül készült.

Fél ponton múlt a győzelem

Hatvan sakkozó, köztük nemzetközi FIDE-mesterek ültek asztalhoz Nagykanizsán a Rapid Egyéni Sakkbajnokságon, hogy kilenc forduló alatt eldöntsék, ki a legjobb és egyben a leggyorsabb szeniorkorú sakkozó.

Közel négyezer fő!

Ennyien indultak ugyanis a mai Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztiválon. Az esemény a hagyományos útvonalakon zajlott. Káposztásmegyeren, az Óceánárok utcából rajtolhattak a futni és bringázni vágyó fiatalok és idősebbek.

"Sok kicsi sokra megy"

Nagyon régen várt, ezért örömmel fogadott változások történtek választókerületében, összegez dr. Szabó Béla önkormányzati képviselő, és hozzáteszi: több éve meglévő és húzódó problémákat sikerült megoldani, és ezzel érvényesült "sok kicsi sokra megy" népi bölcsesség.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Újpest Márkabolt Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park


Kapcsolatok