Ajánlott videóKörkép -4- (2016.12.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

KapcsolatokAz oldalt 7697231 alkalommal 5067998 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Az ünnepi időszakban leállnak a munkálatok

Ha a Szent István tér felé járunk - és a Karácsonyi Vásár idején miért ne járnánk? – mindenképp sétáljunk el az új Piac, Vásárcsarnok és Kulturális Rendezvényközpont építkezése felé. Megéri. Szépen kirajzolódott már városunk újabb büszkesége.

Ügyeinkről mindenkinek

Szabálysértés és bűncselekmény közti különbségeket, jogaikat, kötelmeiket ismerhették meg középiskolások egy rendhagyó tanítási óra keretében a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziumában.

Ajándékgyűjtés

Az Újpesti Cseriti a Szent István téren, a Karácsonyi Vásárban is várja mindazokat, akik szeretnék szebbé tenni a nehéz sorsú gyermekek ünnepét. Az adományozók az otthon feleslegessé vált használt, de jó minőségű játékokkal segíthetik a karácsonyi készülődést.

Sportjogász-konferenciának volt a házigazdája Újpest

A SPORTJUS Magyar Sportjogász Társaság a hazai sportéletben elvárható helyes irányítás témakörében tartott konferenciát, amelyen a sporttörvény aktuális változásának hatásai kiemelt figyelmet kaptak.

Minden készen áll

Verőfényes napsütés és csípős hideg. Hamarosan itt az igazi tél és a hó is. Már a Városgondnokság is felkészült az évszakváltozásra.

Munkalehetőség az Őszi Fényben

Újpest Önkormányzat Szociális Intézménye Gondozó és Technikai dolgozó munkakörökben hirdet állást.

Ingyenes jogsegélyszolgálat 2017-ben is

Újpest Önkormányzat Polgármesteri Hivatala – a korábbi évekhez hasonlóan – 2017. évben is gondoskodik ingyenes jogsegélyszolgálat biztosításáról Újpest lakosai részére

Meghívó

Budapest IV. kerület Újpest Önkormányzata ezúton hívja meg az érdeklődő újpesti lakosokat, a véleményeztetésbe bejelentkezett partnereket, valamint az Újpesti Tervtanácsi tagjait.

Ismét morgatópróba

December 5-én, hétfőn, 11 órai kezdettel lesz a Monitoring és Lakossági Riasztórendszer (MoLaRi) szirénapróbája.

Piknik

Piknik a társas összejövetelek azon fajtája, amikor mindenki visz, amit tud, és azt fogyasztja, amit kap! Ez a piknik 60 éve volt, de ma is emlékezetes!

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok