Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9816904 alkalommal 6651020 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Bővül a parkolóövezet


Az ütemezésnek megfelelően halad az új piac építése. Újpest Önkormányzata mindent megtesz azért, hogy a városközponti építkezések okozta parkolási nehézségeket enyhítse, ezért augusztus 1-től kibővíti a Szent István téri fizetőparkoló-övezetet a keramitos parkolót határoló utcákra.Címkék:
Piac
Az övezet be- és kijárata a Kemény Gusztáv és József Attila utcák találkozásánál kerül kiépítésre, sorompós fizetőkapukkal. A közterületi fizetőparkolás bővítésének célja, hogy a területen megszűnjön a P+R parkolás, és az így felszabaduló parkolóhelyek a piaci vásárlók, a napközben ügyeiket intéző újpestiek, és a helyben lakók rendelkezésére álljanak. A terület csak a Kemény Gusztáv utcai fizetőkapuk felől közelíthető meg, illetve hagyható el. Az érintett lakókat az Önkormányzat levélben értesíti a rájuk vonatkozó változásokról. Az övezetben parkoló autókat a terület elhagyása céljából a parkoló megnyitása előtti napokban szórólapon értesítik, az egy héten túl bent maradt autókat elszállíttatják.

A parkolóövezetben a parkolójegy váltása kötelező, a parkolás első órája díjmentes, ezt követően minden megkezdett óra 175 Ft a személygépkocsik, 525 Ft a tehergépkocsik számára.

A parkolóövezet működési rendje:

Hétfő – Péntek: 06.00 – 20.00 óráig díjfizetéses időszak
Szombat: 06.00 – 15.00 óráig díjfizetéses időszak
Vasárnap: egész nap ingyenesKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye