Ajánlott videóNői szakasz (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799893 alkalommal 6639519 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Folytatódó felújítás

Új és megújult szakrendelések az SZTK-ban


Feladatátvállalással, korszerű színvonalat képviselve tovább bővült a szakrendelések száma az SZTK-ban. A kardiológiai és a gasztroenterológiai rendelés az első emeleten kapott helyet és hozzá orvosi felszerelést, a mammográfia pedig májusban költözik a röntgenosztályra a Károlyi Sándor Kórházból. Ezzel párhuzamosan az SZTK rendelőinek felújítása is folytatódott.Címkék:
SZTK
Tavaly novemberben a Károlyi Sándor Kórházban megszűnt az aktív fekvőbeteg-ellátás. Ebből a helyzetből következett, hogy az önkormányzat vegye át és saját forrásból korszerűsítse az újpesti lakosok kardiológiai, gasztroenterológiai és mammográfiai ellátását. Így ezeknek a szakambulanciáknak a szakrendelőbe költöztetése is indokolttá vált – emlékeztetett Nagy István alpolgármester. Hozzátette, az új rendelésekhez tavaly őszre kialakították a szükséges helyiségeket és vizsgálókat. A kardiológia és a gasztroenterológia az első emeleten kapott helyet. Az előbbihez három rendelőt alakítottak ki (EKG-asszisztensi, terheléses EKG és ultrahang), az utóbbihoz pedig két korszerű, kiemelt gyógyászati egység épült alsó- és felső endoszkópos vizsgálatokra. Az SZTK-ban újként megjelenő rendelésekhez új diagnosztikai berendezéseket is beszereztek. A szakrendelések, különös tekintettel a gasztroenterológiára, országosan is egyedülálló, korszerű ellátással bővültek – emelte ki Nagy István.

A fent említett rendelések év eleje óta itt zajlanak, a mammográfia májusban költözik a szakrendelőbe, azon belül a röntgenosztályra. Rendelőfelújítások A korábban meglévő szakrendeléseken is történtek kedvező változások. Kisebb felújításon esett át a harmadik emeleti elektroterápiai rendelő és az ötödik emeleti szemészet. Utóbbiban a vizsgálatok minden eddiginél korszerűbb körülmények között zajlanak.

Kép és szöveg: M. Orbán A.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye