Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép extra (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9073726 alkalommal 6111048 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Közlekedési változások a piac körül


Február 15-étől március második feléig változik a felújítás alatt álló Újpesti Piac környékének közlekedéseCímkék:
BKK
Piac
2016. február 15-től (hétfőtől) várhatóan március 21-ig (hétfőig) lezárják Újpesten a Templom utca és a Károlyi István utca kereszteződését, mert új építési területen kezdik meg az Újpesti Piac felújítását. Ideiglenesen zsákutca lesz a Templom utca Lőrinc utca és Szent István tér közötti, valamint a Károlyi István utca István út és Templom utca közötti szakasza. A Károlyi István utca és az István út kereszteződésében ideiglenes forgalomirányító jelzőlámpát helyeznek ki, ezzel segítve a Károlyi István utcából az István út irányába történő biztonságos jobbra kanyarodást. A Károlyi István utca lezárt szakaszát a Mády Lajos utcából továbbra is meg lehet közelíteni. Az új forgalmi rend miatt módosul a 147-es busz útvonala.

Az Újpest-Központ M felől Megyer, Julianus barát utca felé közlekedő 147-es autóbusz február 15-től (hétfőtől) várhatóan március 21-ig (hétfőig) Újpest-Központ M és a Baross utca között az István út–Petőfi utca–Kassai utca–Árpád út–Váci út–Károlyi István utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti az Újpesti piac és az Attila utca megállóhelyet. A terelt útvonal-szakaszon a buszjáratra az alábbi megállókban lehet felszállni:

· Újpest-Városkapu M: a 104-es, a 104A, a 196-os és a 204-es busz megállóhelye,

· Újpest, Árpád út, hajóállomás: a 104-es, a 104A, a 122-es, a 196-os és a 204-es busz megállóhelye,

· Károlyi István utca/Baross utca: ideiglenes buszmegálló a Károlyi István utca 3. előtt.


A Megyer, Julianus barát utca felől Újpest-Központ M felé közlekedő 147-es autóbusz február 15-től (hétfőtől) várhatóan március 21-ig (hétfőig) a Baross utcától a Károlyi István utca–Váci út–Árpád út–István út módosított útvonalon közelíti meg végállomását, ezért nem érinti az Attila utca, a Templom utca és a Csokonai utca megállóhelyet. A terelt útvonal-szakaszon a buszjáratra az alábbi megállókban lehet felszállni:
· Károlyi István utca/Baross utca: ideiglenes buszmegálló a Károlyi István utca 2. előtt,

· Újpest, Árpád út, hajóállomás: a 104-es, a 104A, a 122-es, a 196-os és a 204-es busz megállóhelye,

· Újpest-Városkapu M: a 104-es, a 104A, a 196-os, a 196A és a 204-es busz megállóhelye.


Az Újpesti piac felújításának idején a terelt útvonalon közlekedő 147-es busz vonalán tanítási időszakban hétköznap a reggeli és a délutáni csúcsidőben nem csak alacsonypadlós autóbuszok közlekednek. A terelés miatt az utazási idő várhatóan megnövekszik, ezért a csatlakozások biztosítása érdekében jellemzően kora reggel az indulási időpontok módosulnak. A változó indulási időpontok és az alacsonypadlós buszok indulási időpontjai előzetesen a BKK honlapján találhatók meg, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével pedig – a terelés időszakában – nyomon követhető lesz majd, hogy éppen milyen típusú jármű érkezik a megállóba. Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok