Ajánlott videóNői szakasz (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9816911 alkalommal 6651027 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Közlekedési változások a piac körül


Február 15-étől március második feléig változik a felújítás alatt álló Újpesti Piac környékének közlekedéseCímkék:
BKK
Piac
2016. február 15-től (hétfőtől) várhatóan március 21-ig (hétfőig) lezárják Újpesten a Templom utca és a Károlyi István utca kereszteződését, mert új építési területen kezdik meg az Újpesti Piac felújítását. Ideiglenesen zsákutca lesz a Templom utca Lőrinc utca és Szent István tér közötti, valamint a Károlyi István utca István út és Templom utca közötti szakasza. A Károlyi István utca és az István út kereszteződésében ideiglenes forgalomirányító jelzőlámpát helyeznek ki, ezzel segítve a Károlyi István utcából az István út irányába történő biztonságos jobbra kanyarodást. A Károlyi István utca lezárt szakaszát a Mády Lajos utcából továbbra is meg lehet közelíteni. Az új forgalmi rend miatt módosul a 147-es busz útvonala.

Az Újpest-Központ M felől Megyer, Julianus barát utca felé közlekedő 147-es autóbusz február 15-től (hétfőtől) várhatóan március 21-ig (hétfőig) Újpest-Központ M és a Baross utca között az István út–Petőfi utca–Kassai utca–Árpád út–Váci út–Károlyi István utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti az Újpesti piac és az Attila utca megállóhelyet. A terelt útvonal-szakaszon a buszjáratra az alábbi megállókban lehet felszállni:

· Újpest-Városkapu M: a 104-es, a 104A, a 196-os és a 204-es busz megállóhelye,

· Újpest, Árpád út, hajóállomás: a 104-es, a 104A, a 122-es, a 196-os és a 204-es busz megállóhelye,

· Károlyi István utca/Baross utca: ideiglenes buszmegálló a Károlyi István utca 3. előtt.


A Megyer, Julianus barát utca felől Újpest-Központ M felé közlekedő 147-es autóbusz február 15-től (hétfőtől) várhatóan március 21-ig (hétfőig) a Baross utcától a Károlyi István utca–Váci út–Árpád út–István út módosított útvonalon közelíti meg végállomását, ezért nem érinti az Attila utca, a Templom utca és a Csokonai utca megállóhelyet. A terelt útvonal-szakaszon a buszjáratra az alábbi megállókban lehet felszállni:
· Károlyi István utca/Baross utca: ideiglenes buszmegálló a Károlyi István utca 2. előtt,

· Újpest, Árpád út, hajóállomás: a 104-es, a 104A, a 122-es, a 196-os és a 204-es busz megállóhelye,

· Újpest-Városkapu M: a 104-es, a 104A, a 196-os, a 196A és a 204-es busz megállóhelye.


Az Újpesti piac felújításának idején a terelt útvonalon közlekedő 147-es busz vonalán tanítási időszakban hétköznap a reggeli és a délutáni csúcsidőben nem csak alacsonypadlós autóbuszok közlekednek. A terelés miatt az utazási idő várhatóan megnövekszik, ezért a csatlakozások biztosítása érdekében jellemzően kora reggel az indulási időpontok módosulnak. A változó indulási időpontok és az alacsonypadlós buszok indulási időpontjai előzetesen a BKK honlapján találhatók meg, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével pedig – a terelés időszakában – nyomon követhető lesz majd, hogy éppen milyen típusú jármű érkezik a megállóba. Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye