Ajánlott videóKörkép -2- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823778 alkalommal 6655495 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ismét felújítás az SZTK-ban


Újabb felújítás vette kezdetét az SZTK-ban, ezúttal a fő- és mellékvízvezetékeket cserélik. A munka áprilisig ütemezetten zajlik, a rendeléseket érintő átmeneti változásokat a honlapon és a helyszínen is közzéteszik.Címkék:
SZTK

A hideg- és melegvíz-vezetékek, a szennyvíz- és esővíz-elvezetők cseréje falbontást igényel, ezért áprilisig ütemezetten végzik a munkálatokat. Ez függőleges ütemezést jelent, sosem egy teljes szinten, hanem mindig csak egy-egy részén dolgoznak, az aktuális munkaterületen lévő rendeléseket átmenetileg elköltöztetik. Több vezeték vagy annak szigetelése egészségre káros anyagot (ólom, eternit) tartalmaz. Az utólagos javításoknak, betoldásoknak köszönhetően a vízcsövek keresztmetszete sem volt mindenhol egységes. Ezek mellett az alagsorban is végeznek építészeti-gépészeti felújításokat, például festést és burkolást.

Az aktuális változásokról a rendelő honlapján is tájékoztatják a pácienseket, és az épületben is ki van függesztve hogy az adott szakrendelés hol érhető el. A negyedik emeleten működő gyógytorna például a hatodik emeleti előadóba költözött. A szakrendelő honlapjának tájékoztatása szerint előreláthatólag minden szakrendelés folyamatosan működni fog, azonban mindenkit arra kérnek, hogy az ujpestiszakrendelo.hu-t és az épületben kihelyezett tájékoztatókat egyaránt kísérjék figyelemmel.

Kép és szöveg: MOAKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye