Ajánlott videóKörkép -1- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9824167 alkalommal 6655786 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újrainduló villamosok a Görgey úton


Újra teljes vonalon, hétköznap háromkocsis szerelvényekkel közlekedik a 14-es villamos február elsejétől.Címkék:
Görgey
Február 1-én véget ér a közel egy éve tartó felújítás és villamospótlás a Görgey Artúr úton. Az ezt megelőző napokban, január 28. és 31. között szerelik ki az ideiglenes kitérőt és építik vissza a síneket, ezért a 14-es villamosok csak az Újpest Központ Munkásotthon utcai oldalán lévő megállóig járnak, a villamospótló buszok közlekedésében nem lesz változás.

Újra teljes vonalon a villamosok
Február 1-től visszaáll a villamos eredeti üzemideje és követése is, hétköznap újra az eddig megszokott háromkocsis Tátra szerelvényekkel lehet utazni.
A 12-es villamos munkanapokon jellemzően 15 perces követéssel reggel üzemkezdettől este 21 óráig jár majd, szombaton 6 és 21 óra között, vasárnap pedig 8 és 21 óra között 20 percenként közlekedik. A 12-es villamos üzemidejében a 170-es busszal lehet utazni, a villamos üzemidején kívül pedig a jelenleg is közlekedő 270-es járatot véglegesíti a BKK.

Csökkenő menetidő, új megálló
A felújításnak köszönhetően a BKK előzetes tájékoztatása szerint az utazási idő irányonként 2-3 perccel csökken. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a korábbi Deák Ferenc és Corvin utcai megállók megszűntek. A két korábbi helyszín között, a Kiss Ernő utcánál kapott új megállót a két villamosvonal, de a napokban közlekedő pótlóbuszok is már itt állnak meg, a járműveken lévő utastájékoztatók szintén az új megálló nevét mondják be.

Visszakerülő buszmegállók, módosuló menetrend
A villamosok teljes vonalon történő elindulásával egy időben változni fog a 30-30A-230, 104-104A-204, 147-es autóbuszok menetrendje is. Újpest-Központ térségében több járat megállóhelye visszakerül a korábbi helyére. Várhatóan a 122-es busz utasforgalma is változni fog február elejétől, ezért ezen a vonalon a korábbi üzemidővel és követéssel ismét csuklós járművek közlekednek majd.

MOAKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye