Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9824167 alkalommal 6655786 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Már látszik az út vége


Közel egy éve, hogy elkezdődött a Görgey út felújítása. Már javában dolgoztak a munkagépek, amikor még mindig sokan kételkedtek, hogy valaha megvalósulnak a tervek. Még az utolsó simítások hátra vannak, de február végére teljesen új lesz a Görgey út.Címkék:
Görgey
Újpest egyik legforgalmasabb útjának burkolata szinte már teljesen elkészült. Az elkövetkezendő egy hónapban a Rózsa utca és a Görgey út találkozásánál kialakult csomópontból is eltűnnek a forgalmat akadályozó betonelemek.

A kivitelező elmondta: még a felsővezeték-hálózat befejezése, a tervekben meghatározott végleges forgalomtechnika telepítése, a próbaüzemek lebonyolítása és a zöldfelületek rendezése van hátra. Ez utóbbi végleges kialakítása az időjárás miatt leghamarabb tavasszal történhet meg.

Bővebb információ: bkk.hu/gorgey/julius28/, ujpest.hu/gorgey
Képgaléria a felújításról: a Facebookon.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye