Ajánlott videóHelyi érték -Helytörténetek- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9824167 alkalommal 6655786 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

A „Görgey” felé járva csak kíváncsian fürkésszük, hol is tarthat most a felújítás? Kész lesz a megadott időpontra? Olyan lesz, ahogy a tervekben szerepel? A kérdések megválaszolásául, íme, egy kis helyzetjelentés.Címkék:
Görgey
A Görgey Artúr út rekonstrukciója a 60 %-os műszaki készültségnél jár. Az István út és a Rózsa utca közötti szakaszon a közműkiváltások megtörténtek. Jelenleg a jobb útpályát és az északi járdát építik, amelynek a nagyobb része már elkészült.

A Rózsa utca és Szilágyi utca közötti szakaszon a felső vezeték telepítése, a végleges közvilágítás kiépítése és üzembe helyezése, a hírközlési hálózati és zöldfelületi munkák még hátravannak. Ezen belül a Szilágyi utca és az Szakorvosi Rendelőintézet között az út és járdaépítési burkolati munkák elkészültek. A Rózsa utca és Görgey Artúr út csomópontjában a burkolati átépítés jelenleg is zajlik. A Deák Ferenc utcai csomópontban a betonozás kész, a végleges burkolati kialakítás pedig folyamatban van.

A munkák a tervezett ütemben haladnak, előreláthatólag tartható a teljes rekonstrukció befejezésének határideje, azaz 2016. február vége.

Az építkezés egyes szakaszai külön-külön nem kerülnek átadásra. A felújított Görgey utat, a teljes rekonstrukció végeztével vehetik birtokba az Újpestiek.

Domján VivienKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye