Ajánlott videóKörkép extra (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9824167 alkalommal 6655786 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Görgey III. ütem


Július 28-án a harmadik üteméhez érkezett a Görgey út felújítása. A munkálatok a Rózsa utca és az István út között, valamint a Rózsa utca és a Szilágyi utca között folytatódnak.Címkék:
Görgey
A felújítás hátralévő ideje alatt a Rózsa utca és az István út közötti szakaszon újjáépítik a villamosvágányokat, a megállókat, megújulnak a járdák, parkolósáv épül, valamint elvégzik a villamosok felsővezeték cseréjét, a szükséges gázvezetékek megújítását és a környező zöldterület rendezését.
A munkálatok során kétirányú kerékpársáv létesül, hiszen az is fontos, hogy Újpesten javuljanak a kerékpáros közlekedés feltételei. A rekonstrukció harmadik, utolsó üteme a teljes felújítás záró időpontjáig, várhatóan 2016. február végéig tart.


Bővebb információ: http://www.bkk.hu/gorgey/julius28/
Képgaléria a felújításról: https://www.facebook.com/ujpest.kaposztasmegyer

D.V.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye