Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9824167 alkalommal 6655786 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Folytatódik a Görgey felújítása


Június 13-ától, szombattól újabb szakaszon, a Rózsa utca és a Szilágyi utca között, a déli oldalon folytatódik a Görgey Artúr út idén februárban elkezdett felújítása, amelynek során nemcsak az úttest újul meg, hanem a 12-es és a 14-es villamos pályája és megállói is. Sőt kétirányú kerékpársáv is létesül, hiszen az a cél, hogy Újpesten is javuljanak a kerékpáros közlekedés feltételei.Címkék:
Görgey
A munkálatok második üteme várhatóan augusztus 3-áig tart. Ez alatt az idő alatt a 12-es villamos közlekedése a teljes vonalon szünetel, a 14-es villamos pedig június 13. és 15. között a Lehel tér M–Újpest-Központ M; június 15-étől pedig a Lehel tér M–Szent István tér–Újpesti piac között közlekedik.

A felújítás három ütemben történik. A most induló másodikban – az első ütemmel indult felújításokkal egy időben – a jelenleg igénybevett szakaszon kívül az István úti ív – Erkel Gyula és Rózsa utca – Jósika utca közötti szakasszal bővül ki a kivitelezéssel érintett terület.

A közösségi közlekedést érintő változásokról, a pótlóbuszok menetrendjéről és a megállóhelyek változásáról a BKK honlapján lehet részletesen tájékozódni.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye