Ajánlott videóKörkép extra (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799911 alkalommal 6639531 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

A szakrendelő farsangja


Látványos, szórakoztató egész estés műsorral ünnepelték a farsangot a szakrendelő dolgozói a Sanofi épületében február 21-én szombaton.Címkék:
SZTK
A fellépők közül két csapatot szintén szakrendelői dolgozók alkottak. A Czrzy Nurses formáció a tagok saját bevallása szerint teljesen amatőr társulat, nincs semmilyen táncos előképzettségük, produkciójukat azonban visszatapsolta a közönség.
Ugyanekkora sikert aratott az SZTK női tánckarának műsora is. Utóbbi társulat 2012 óta aktív. Az est a produkciók után kötetlen tánccal majd vacsorával folytatódott. Ezután az esemény műsorközlője, Szép Bence stand up comedy humorista maga is színpadra lépett, és nem maradhatott el a farsangi tombola sem. Az est fővédnöke Nagy István alpolgármester volt.

MOA
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye