Ajánlott videóKörkép -3- (2017.04.14.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8384175 alkalommal 5593033 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Vegyünk könyveket Nóritól!

Cseriti-akció


Harmadik éve már, hogy az Újpesti Cseriti kupakgyűjtő akciójának keretében az összetartó újpesti közösség egy-egy rászoruló fiatal életét próbálja megkönnyíteni.Címkék:
Cseriti
Idén a tizenkét éves Nóriért gyűjtöttük a kupakokat, hogy a mozgásában korlátozott újpesti kislánynak tanulást segítő laptopot vásárolhassanak a szülei. A számítógépre már áprilisban össze is jött az összeg, de a mozgásterápia finanszírozásához még jól jön a segítség.

A mindig mosolygós, életvidám Nóri nagypapája, dr. Bodnár László földrajztudós is szeretne hozzájárulni az akció sikeréhez, ezért felajánlott eladásra néhány példányt megjelent könyveiből. December 13-án személyesen fogja árusítani és dedikálni a könyveket a Cseriti faházában a Szent István téren.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák

Kapcsolatok