Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9812579 alkalommal 6648224 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Jótékonysági árverés a Cseriti javára


Karácsonyi albumaikat ajánlották fel jótékonysági árverésre az Újpesti Karácsonyi Vásár fellépői. Licitáljon Palya Bea, Sebő Ferenc és a Kaláka együttes dedikált CD lemezeire, és segítse ezzel is az Újpesti Cseritit!Címkék:
Cseriti
Licitálni a felajánlott CD-k fotói alatt lehet a Facebook oldalunkon. Az induló összeg: 1000 Ft. Kérjük azokat, akik részt vesznek az árverésen, hogy küldjék el elérhetőségeiket (lakcím, telefonszám) az ujpesticseriti@ujpest.hu e-mail címre, vagy a Facebookon, privát üzenetben.

A felajánlott albumok:

Sebő Ferenc - Játék Karácsonykor – Dalok a Karácsony ezer arcáról. Falusi kántálások, modern kori énekelt versek, Weöres Sándor költeménye megzenésítve.

Palya Bea - Szeretetből jöttél a világra
– „Ezen a lemezen Kisjézusról, Máriáról, Betlehemről énekelek, de az én igazi örömhírem az, hogy nő valami fény, amit úgy hívnak: Élet.”

Tűz a havon - Lackfi János és Gryllus Dániel karácsonyi dalai Bognár Szilvia, a Csík Zenekar, a Kaláka, Palya Bea és Szirtes Edina Mókus előadásában

Karácsonyi Kaláka – A Kossuth-díjas folkegyüttes különleges karácsonyi albuma.
Palya Bea - Altatók – „Álombirodalmi utazás kicsik és nagyok számára Szottfried Zsófia festményei segítségével. Ez a könyv-lemez egyszerre ajándék a fülnek, a szemnek, az agynak és a léleknek."

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye