Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9812582 alkalommal 6648225 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kupakgyűjtés a Megyeri Klubban is


Sorozatunkban olyan vállalkozásokat, szervezeteket mutatunk be, amelyek segítik az Újpesti Cseriti kupakgyűjtő akcióját.Címkék:
Cseriti
2013 szeptemberében nyitotta meg kapuit a Megyeri Klub, az Újpesti Kulturális Központ legújabb intézménye. A helyi családok kezdeményezésére, önkormányzati támogatással megvalósuló közösségi ház már működésének első pillanatától kezdve részt vesz az Újpesti Cseriti kupakgyűjtő akciójában.

- Sok család jár a Megyeri Klubba, és rendszeresen nagy mennyiségű PET-tető gyűlik össze - meséli Kovács Bence, az Újpesti Kulturális Központ vezetője. - Az újpestiek már megszokták, hogy az Újpesti Kulturális Központ valamennyi intézménye kupakgyűjtő pont.

A kupakokkal idén a tizenkét éves, mozgáskorlátozott kislányt, Nórit segíthetik az újpestiek az önkormányzat jótékonysági szervezetén keresztül.

D.V.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye