Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9540515 alkalommal 6454631 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Görgey út: a felújítás folytatódik


Elkészült a Görgey Artúr út csatornázása, a folytatásban vízvezeték-hálózatot cserélik. Ha az időjárás is megengedi, jövő hét végére befejeződnek a munkálatok az idei évre.Címkék:
Görgey
A 2014 februárjában indult felújítást a Fővárosi Önkormányzat megbízásából a Budapesti Közlekedési Központ végzi. A csatorna rekonstrukciója már befejeződött, november közepéig pedig a vízvezeték-hálózat teljes cseréje is megtörténik. A munkálatok a tél elmúltával folytatódnak majd. A Görgey úton teljes szélességében új burkolat épül, az út mellett aszfaltozott parkolók és kerékpársávok lesznek kialakítva. A villamos vadonatúj sínpályát kap, és a felsővezeték-hálózat is teljesen megújul. Az utasok biztonságosabb és kényelmesebb közlekedésének érdekében minden megállóban akadálymentes peronok épülnek majd.

D. V.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok