Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799926 alkalommal 6639546 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Gyerekrajzok a szakrendelőkben


A szakrendelő első ízben meghirdetett, Így gyógyít a doktor néni, doktor bácsi... című gyermekrajz-pályázatára beküldött munkákból nyílt kiállítás az SZTK hatodik emeletén október 28-án.Címkék:
SZTK
A gyerekrajztárlatot dr. Hollósi Antal, a Károlyi Kórház orvos-igazgatója nyitotta meg. Hollósi doktor szerint a rajzok akár az Újpesti párbeszéd egy megjelenési formájának tekinthetők, és jól mutatják, hogy az ifjú alkotók bizalommal vannak a gyógyító orvosok iránt. Az óvodásoknak és általános iskolásoknak meghirdetett pályázatra egyébként közel 360 alkotás érkezett, a műveket Bertalan Tivadar, Újpest és Budapest díszpolgára, valamint Jozefka Antal Újpestért-díjas képzőművészek zsűrizték. A szakrendelőkben valamennyi, a pályázatra érkezett rajzot kiállították, oly módon, hogy egy-egy további paravánt a gyermekszakrendelőben és az első emeleten helyeztek el, de a hatodikon kiállított rajzokat hamarosan három másik emeletre helyezik át, hogy ott is mindenki láthassa őket. (A legjobbaknak járó díjakat az egészségnapon adták át.)
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye