Ajánlott videóÚjpesti sport -3- (2017.04.21.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8405203 alkalommal 5607931 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kicsik-nagyok előtt kitárta kapuját a felújított Aradi óvoda október 3-án délután. Az udvaron gyerekműsor, étel-ital várta a látogatókat, a nyílászárócserén és homlokzatfelújításon átesett intézményt pedig Wintermantel Zsolt adta át.Címkék:
Wintermantel Zsolt
A polgármester felidézte: legutóbb tavasszal járt az intézményben, ami akkor még egész másképp festett. Wintermantel Zsolt szülőknek, dolgozóknak, és a környéken élőknek egyaránt köszönetet mondott azért, amiért a felújítással járó kellemetlenségeket elviselték.
Egyben hallgatósága figyelmébe ajánlotta azt a – természetesen – újpesti témájú mesekönyvet is, ami jövő héten jelenik meg, és természetesen az óvodásokhoz is eljut majd.

A délután mondhatni hivatalos része még egy nem mindennapi dolgot tartogatott. Az eddigi 7-es csoport ünnepélyesen, verssel, dallal köszöntve a változást, felvette a Madárka csoport nevet.

moa
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák

Kapcsolatok