Ajánlott videóKörkép -4- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9952608 alkalommal 6751628 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Névre szóló oklevelek


Névre szóló elismerő oklevelet vehetett át az újpesti rendőrség valamennyi dolgozója az Árpád úti kapitányságon szeptember 8-án. Az egyenruhások nevében Újpest Önkormányzata Elismerő Oklevelét dr. Terdik Tamás alezredes, Újpest rendőrkapitánya még az Újpest Városnapok díjkiosztó ünnepségén vette át a közösség nevében, ezúttal több mint kétszáz, névre szóló példányokat is átadott Wintermantel Zsolt.Címkék:
Városnapok
Wintermantel Zsolt
Dr. Terdik Tamás alezredes, Újpest rendőrkapitánya a rögtönzött állománygyűlés elején felidézte: az oklevelet munkája elismeréseként kapta Újpest Önkormányzatától az újpesti rendőri állomány.

A rendőrkapitány felidézte azt is: megtisztelő és felemelő volt átvennie kollégái képviseletében a Városnapokon a díjat. Egyben – többek között a jutalmakra és a szintén támogatott Százan Újpestért akciókra utalva - köszönetet mondott az önkormányzatnak, amiért „sűrűn gondol rájuk”.

A polgármester szintén visszautalt rá: az elismerések átadásának ideje, a Városnapok, Újpest várossá nyilvánításának időpontjára esik.

Wintermantel Zsolt azt mondta, többről van szó, mint a rendőri munka elismeréséről, hiszen az újpesti egyenruhások sokszor munkaidőn túl tettek hozzá Újpest biztonságának növeléséhez.

A polgármester az oklevelek átadása előtt – a statisztikákra utalva - elismert helynek nevezte az újpesti rendőrséget. Munkájukat igazolja, hogy az Otthontérkép ezer főre jutó éves bűncselekményszám szerinti összesítésében Újpest a negyedik legbiztonságosabb kerület.

 M. Orbán A.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye