Ajánlott videóÚjpesti sport -3- (2017.04.21.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8405203 alkalommal 5607931 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Esős tanévnyitó


Váratlan „vendég”, az eső miatt sikerült a szokásosnál rövidebbre az idei központi tanévnyitó, amelyet a Megyeri úti Általános Iskola tartott meg a Szent István téren, kitartó közönség előtt.Címkék:
Városnapok
Wintermantel Zsolt
A rendhagyó forgatókönyv úgy hozta, hogy az ilyenkor szokásos megnyitóbeszédek elmaradtak, és csak az iskola műsorát tartották meg. Ezt követően Hamzáné Szita Ilona igazgatónő megnyitotta a tanévet – nem csak a megyerisek számára – majd az iskola századik, jubileumi tanévére és az első világháború kitörésének centenáriumára emlékezve száz léggömböt engedtek el a téren.

Az önkormányzat és az UTE közös, elsősöknek szánt ajándékcsomagját, amelyet Őze István UTE-klubigazgató, dr. Hollósi Antal, a Károlyi kórház orvos-igazgatója, egyben az iskola egykori diákja, valamint dr. Szabó Béla önkormányzati képviselő és Wintermantel Zsolt szeretett volna átadni, az iskolában vehetik át az elsősök.

Az idén százéves, megújult Megyeri úti Általános Iskolában körülbelül négyszázötvenen kezdik meg a tanévet szeptember elsején, köztük hatvanhat elsős.

MOA
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák

Kapcsolatok