Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799905 alkalommal 6639526 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Költözés előtt a védőnők és orvosi praxisok


Mint ismert, Újpest Önkormányzata ebben az évben megkezdte valamennyi gyermekés felnőtt-háziorvosi rendelő felújítását. A munkálatok nyáron is folytatódnak, elsősorban a gyermekrendelőknél. A nagyobb munkálatok miatt június végétől elkerülhetetlen, hogy a rendelést másutt végezzék a háziorvosok és a védőnők. Az átmeneti kiköltözés miatt az önkormányzat a betegek türelmét és megértését kéri.Címkék:
SZTK
A változások érintik a védőnői szolgálatok munkáját is. Számukra a Görgey út 43.-ban, a korábbi ügyelet épületében alakítanak ki helyet az alábbi beosztás szerint: az Erdősor utcai védőnők június 30-tól augusztus 1-jéig; a Király utcai védőnők augusztus 4-től szeptember 5-ig; a Galopp utca védőnők szeptember 8-tól október 10-ig lesznek itt megtalálhatók. A Hargita utcai védőnők július 7-től augusztus 1-jéig a Galopp utcai védőnőkhöz költöznek be.

A házi gyermekorvosok a Király utcai felnőttrendelők épületébe költöznek a következő ütemezés szerint: az Erdősor utcai gyerekrendelő június 30-tól augusztus 15-ig; a Király utcai gyerekrendelő július 21-től augusztus 22-ig; a Galopp utcai gyerekrendelő valószínűleg augusztus 18. és szeptember 19. között, de ez az időpont a későbbiekben módosulhat, ezért kérjük, kísérjék figyelemmel a heti tájékoztatásokat.

A Hargita utcai gyerekrendelő július 7-től augusztus 1-jéig a Sárpatak utcában lesz megtalálható.

Ameddig a Király utcai felnőttrendelőben a gyermekorvosok váltják egymást, illetve amíg a felújítás tart, június 30-tól a Király utcai felnőttpraxisok elköltöznek a Szakorvosi Rendelőintézet (SZTK, Görgey u. 30.) I. emeletére, előreláthatólag október végéig. Költözésük és átállásuk miatt június 27. és július 2. közötti három munkanapon a 24 órás ügyeletet tudják felkeresni hirtelen fellépő problémáik miatt.

Újpest ÖnkormányzataKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye