Ajánlott videóKörkép extra (2018.04.13)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9952597 alkalommal 6751620 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ahol a segítség természetes


Sorozatunkban olyan vállalkozásokat, szervezeteket mutatunk be, amelyek segítik az Újpesti Cseriti kupakgyűjtési akcióját.Címkék:
Cseriti
Kupakgyűjtés
 A Csíkszentiván utcai Plútó Állateledel-és horgászbolt egyike azoknak a vállalkozásoknak, amelyek már a kezdetektől bekapcsolódtak a kupakgyűjtésbe, mert magukénak érezték a jó ügy segítését.

Csiki Csaba, az állateledel-üzlet tulajdonosa azt mondja, nem csak a vásárlók hozzák ide a PET-tetőket, hanem azok is, akik csak erre járnak, ugyanis a gyűjtőedényt a bolt bejárata előtt helyezték el.

Ahogyan korábban megírtuk, az összegyűjtött kupakokkal ebben az évben a mozgáskorlátozott Nóri gyógykezelését segíti az önkormányzat jótékonysági szervezete, a kupakokkal ezt támogathatják az újpestiek. (A gyűjtőpontok listája itt található.)

Cím: IV., Csíkszentiván u. 1.

MOAKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye