Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9812581 alkalommal 6648225 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kupakgyűjtő pontok

Jó kapcsolat és összefogás


Sorozatunkban olyan vállalkozásokat, szervezeteket mutatunk be, amelyek segítik az Újpesti Cseriti kupakgyűjtési akcióját.Címkék:
Cseriti
A Jópofa Kofa zöldségüzlet egyike azoknak a cégeknek, amelyek a jó ügy elkötelezettjei. Jelentős szerepvállalásuk annak is köszönhető, hogy nem csupán boltként, hanem egyfajta kapcsolattartóként is működnek. A vevőkör egy részét a lakótelepen működő Káposztási Családok Egyesülete teszi ki, de az  ide betérők nem csak vásárolni járnak hozzájuk. Antalics Tamás, az üzlet vezetője felidézte: a két évvel ezelőtti paneltűz után, amikor Wintermantel Zsolt azt kérdezte, gyűjtenének-e adományokat a tűz károsultjainak, igent mondtak, és ezt követően bekapcsolódtak az Újpesti Cseriti kupakgyűjtésébe is. A kupakok száz kilogrammos nagyságrendekben gyűlnek náluk, hiszen a környékbelieken kívül máshonnan is érkeznek vevők, valamint társasházi gondnokokat is megkértek, hogy kapcsolódjanak be a gyűjtésbe. – Nagy az összefogás – összegez a tulajdonos. Mint ismert, a kupakokkal idén a tizenkét éves Nórit, a mozgáskorlátozott kislányt segíthetik az újpestiek.
Jópofa Kofa: 1048 Budapest, Sárpatak u. 2.

MOA

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye