Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823778 alkalommal 6655495 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Az SZTK-nál is ők dolgoztak...


Sokat írtunk már az Újpesti Városgondnokságról, mégis csak kevesen tudják pontosan, hogy mit is csinál a cég.Címkék:
SZTK
A virágültetésen és a közterületi illegális szemét elszállításán kívül ők azok, akik a Farkas-erdőben kialakították a tornapályát, felépítik, berendezik a Találkozzunk többször! rendezvénysorozat helyszíneit. Elektromos autóval gyűjtik és takarítják a parkokban kihelyezett kutyapiszokgyűjtő edényeket, illetve a kutyafuttatókat. Mindezeken túl, nekik köszönhetjük az SZTK épülete körüli kis parkot, a padokat és a biciklitárolókat is.

Akik mostanában az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet környékén járnak, tapasztalhatták, hogy sok változás történt. A Városgondnokság munkatársai színes virágágyásokat építettek és parkosították a felújított szakrendelő környezetét. Gondolva a kerékpárosokra, a régi biciklitárolót új, modern kerékpártámaszokra cserélték. Új padokat helyeztek ki és a járda elhasználódott burkolatát is biztonságosabb, esztétikusabb térkővel helyettesítették. Az önkormányzat az autósokról sem feledkezett meg, az épület mögött új parkoló épült.

A Városgondnokságnál nyáron sincs megállás, egész évben teljes gőzzel dolgoznak azért, hogy Újpest közterei, parkjai tiszták és gondozottak legyenek.

U. N.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye