Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKulturkáló -2- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9073735 alkalommal 6111054 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Csokikereső a piacon


A húsvét szombati piacnapnak különleges hangulata van.Címkék:
Piac

Az ünnepi készülődés izgalma mindenkire átragad, a máskor utolsó pillanat utáninak tűnő vásárlás ilyenkor örömteli nézegetéssé-válogatássá alakul át, egymást érik a szívélyes, kellemes ünnepeket kívánó köszöntések. Az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok felügyelősége és a kereskedők ezúttal is kitesznek magukért, hajnalban kelnek, készülődnek, hogy szombaton délelőtt ízletes falatokkal kínálják a vásárlókat. Közkívánatra tojáskrémes kenyérrel vendégelik meg a vásárlókat. A húsvéti falatozás tíz óra tájban veszi kezdetét.

A gyerekeket, de a felnőtteket is pár hete született húsvéti bárány, nyúl és aprójószág várja. A nyuszi- és báránysimogató miden bizonnyal vonzza majd a kicsiket és a felnőtteket is. A gyerkőcöket más meglepetés is várja, hiszen, ahol nyuszi van, ott ajándéknak is helye van. Emiatt a húsvéti nyuszi Újpesten már szombat reggelre csokitojásokat rejt el az Egek Királynéja-főplébánia templom zöld füvébe, így nem lesz akadálya a csokikereső versenynek.

B. K.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok