Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videó...Ahogy történt (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9091204 alkalommal 6123180 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Bontásra kész a pavilonsor


Az utolsó bérlő is kiköltözött a Görgey út rendelőintézettel szemközti üzletsoráról, így hamarosan megkezdődhet a pavilonok bontása is. A volt bérlők közül azok, akik folytatni kívánták tevékenységüket, az önkormányzat segítségével már meg is találták az új üzlethelyiségeket.Címkék:
Görgey

Miként korábban jeleztük, a napokban megkezdődött a Görgey út rekonstrukciója. Ennek részeként a teljes közműcsere mellett a villamospálya is megújul, a szabályozási tervnek megfelelően alakítják ki a környezetet, az úttestet és a járdát, így szükségessé vált a rendelőintézethez közeli, városképi szempontból is zavaró pavilonsor felszámolása.

Az elmúlt hetekben az összes bérlő kiköltözött az üzletsorról. A folyamat kedvezően zárult, ugyanis az önkormányzat segítséget nyújtott a továbblépéshez azoknak, akik folytatni kívánták tevékenységüket. Többségük már meg is találta a megfelelő üzlethelyiséget, sőt ki is nyitott az új helyen.

G. R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok