Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9824167 alkalommal 6655786 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Bontásra kész a pavilonsor


Az utolsó bérlő is kiköltözött a Görgey út rendelőintézettel szemközti üzletsoráról, így hamarosan megkezdődhet a pavilonok bontása is. A volt bérlők közül azok, akik folytatni kívánták tevékenységüket, az önkormányzat segítségével már meg is találták az új üzlethelyiségeket.Címkék:
Görgey

Miként korábban jeleztük, a napokban megkezdődött a Görgey út rekonstrukciója. Ennek részeként a teljes közműcsere mellett a villamospálya is megújul, a szabályozási tervnek megfelelően alakítják ki a környezetet, az úttestet és a járdát, így szükségessé vált a rendelőintézethez közeli, városképi szempontból is zavaró pavilonsor felszámolása.

Az elmúlt hetekben az összes bérlő kiköltözött az üzletsorról. A folyamat kedvezően zárult, ugyanis az önkormányzat segítséget nyújtott a továbblépéshez azoknak, akik folytatni kívánták tevékenységüket. Többségük már meg is találta a megfelelő üzlethelyiséget, sőt ki is nyitott az új helyen.

G. R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye