Ajánlott videóKörkép -2- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9816903 alkalommal 6651019 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Sikeres Piac Napok

Keresse az „Akciós” zászlókat!


Immár két sikeres, a vásárlók körében népszerű akciós napot bonyolított le az újpesti piac, Piac Nap néven, és újra elindult a Piac-Placc is. A folytatásról kérdeztük Práger Ferencet, a Szent István téri piac és vásárcsarnok vezetőjét.Címkék:
Piac
– Miként fogadták a Piac Napot a vásárlók és a kereskedők?
– Az eddigi két, kedvezményes vásárlást biztosító Piac Napon az akcióban részt vevő boltokban csaknem negyvenszázalékos forgalomnövekedést tapasztaltak. A vevők is mind pozitívan nyilatkoztak az önkormányzat és a piac együttműködésével létrejött „árzuhanásról”. Az eligazodást eredményesen segíti a jól látható „Akció” feliratú zászló is. A jövőben is folytatjuk a sikeres kezdeményezésünket, és március 18-án több boltban is várjuk jelentős kedvezményekkel a kedves vásárlóinkat.

– A tőkehúsok akcióját a zöldségeké is követi?
– Minden hónap utolsó hetének keddjén vagy szerdáján a piac egy általános kedvezménnyel várja a vásárlókat. A tervek szerint március 26-án, szerdán a zöldségesek 10–30 százalékos kedvezményes vásárlási lehetőséget kínálnak. Az eligazodásban az elárusítóhelyekre kihelyezett kis zászlócskák segítenek majd. Megéri nálunk vásárolni, mert az újpesti piac friss és olcsó portékát kínál, az újpestiekhez közel.


– Szép időben rajtolt a Piac-Placc.
– Ragyogó napsütés, rengeteg árus, igazi vásári forgatag alakult ki az idei első, a nőnapon megrendezett Piac-Placcon. A megnövekedett kínálatú és látogatottságú kis piacot is kulturált, rendezett körülmények között tudtuk lebonyolítani. A folytatás szombatonként garantált.

Újpesti Piac Nap – megéri!
Március 18-án, kedden 7 órától a következő termékeket ajánlják rendkívül kedvező áron:
A kiscsarnokban az Ekoszet Bt. boltjában: csirkecomb 499 Ft/kg; csirkemáj 499 Ft/kg; csirkemellfilé 1190 Ft/kg. A nagycsarnokban a Lipót Pékség melletti a Vértes Ázsió Bt.-nél a sertéstőkehús 1190 Ft/kg.
Ráadásként a nagycsarnok virágpiac felőli végén, csak ezen a napon fejes káposzta 65 Ft/kg; burgonya 109 Ft/kg; vöröshagyma 119 Ft/kg.
Keresse az „Akciós” zászló(ka)t!
Az akció a készlet erejéig tart.
Újpesti Piac – Friss, olcsó, közeli!Március 22-én újra Piac-Placc!
Piac-Placc a Duna sétányon legközelebb március 22-én, szombaton délelőtt lesz. Várjuk a vásárolni, nézelődni vágyókat, az érdekességeket, különlegességeket gyűjtőket!
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye