Ajánlott videóNői szakasz (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9816920 alkalommal 6651035 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Sikeres rajt után folytatás március 11-én


Sikeresen rajtolt el kedden az önkormányzat és az újpesti piac új kezdeményezése, az Újpesti Piacnap. Az akciós árut kínáló Vértes Ázsió standjánál kora reggel már gyülekeztek a vásárlók.Címkék:
Piac
Az újpesti piac az önkormányzattal közösen egy akciót indított március 4-étől, amelynek keretében minden héten kedden vagy szerdán, az Újpesti Piacnapon egy-egy kereskedő kínálja - a készlet erejéig - nagyon kedvezményes áron a termékeit. A sorozat a Vértes Ázsió Bt. standján indult sertéstőkehús akcióval március első keddjén. Ottjártunkkor már sor állt a pult előtt.

- Az Újpesti Naplóból értesültem erről a kezdeményezésről, nagyon jónak tartom. Ma kifejezetten ezért jöttem ki. Két kicsi gyermekem van, nem mindegy, hogy mit és menynyiért vásárolok, nekem sokat jelent egy ilyen kedvezmény - mondja egy fi atalasszony, Szilvia.

Egy középkorú úr listával érkezik. Mint elárulja: a felesége olvasta az Újpesti Naplóban, hogy lesz akciós áron hús, és őt küldte el vásárolni. 

A középkorú Rózsa sokat jár a piacra, mint mondja, mindig keresi az akciókat.
- Erről most kivételesen nem értesültem, de örülök, hogy megtudtam, Nagyon jó ötletnek tartom ezt az akciót. Általában csütörtökön szoktam kijönni a piacra, de ezentúl lehet, hogy a kedvezményes napokon is kijövök - árulta el.Március 11-én, kedden 7 órától a Duna- Muhari Bt. boltjában minden sertéstőkehús 1090 Ft/kg!

A bolt a Piacfelügyelőség mellett található.

Keresse az "AKCIÓS" zászlót! Az akció a készlet erejéig tart.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye