Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9952601 alkalommal 6751621 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Két óra varázslat

Exit Faktor


Teltházas előadással mutatkozott be új turnéja nyitó állomásán az újpestieknek az Exit cirkusz szerdán este. A manézs valamennyi sztárja, bohóc, artista, bűvész, állatidomár felvonult a közönség előtt. A nézőtéren ott tapsolhattak azok a gyermekek is, akik az Újpesti Cserititől kaptak jegyeket a premierre.Címkék:
Cseriti

Már megszokhattuk, hogy az Exit cirkusz mindig Újpesten mutatja be vadonatúj műsorát. Idén is március első hetében vertek tábort a Bőröndös utcai szabad területen, hogy ismét elkápráztassák a közönséget. Két óra önfeledt kikapcsolódást ígértek és ezúttal is maradéktalanul betartották ígéretüket. A feszült csendet rendre tapsviharok követték a cirkuszsátorban a nyitó estén.

Exit Faktor című műsoruk összeállításánál a tehetségkutatók világát idézték a porondra. A műsorszámokban egy közös biztosan volt: a humor, amely folyamatosan fel-felbukkant az est folyamán és átszőtte a produkciókat, akár állatidomárok, zsonglőrök vagy artisták és természetesen bohócok volt a színpadon. Felbukkantak a műsorban a Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjnyertes állatprodukciói is, makákó és rézus majmok, indiai futókacsák, a világ legkisebb idomított csivavái, amerikai törpemalacok, holland törpekecskék.


A nézők, kicsik és nagyok ámultan figyelték a légtornász produkcióit is, de a műsor egyik fénypontja egy bravúros akrobata-bohóc szám volt, ahol egy lámpaoszlopot„hívtak segítségül” a műsorszám ötletgazdái. A zseniális cirkuszművész hol az oszlopon lengett, hol a tetején egyensúlyozott, sokan még a szemüket is eltakarták a félelmetes látványtól. A nézőtéren az Újpesti Cseriti által felkarolt nehéz sorsú gyermekek is ott ülhettek, akik csillogó szemmel tapsolták végig a színes műsort. 

Az Exit cirkusz március 9-ig vendégeskedik Káposztásmegyeren, a Bőröndös utcai szabad területen. Hétköznap, 6–7-én 18 órakor,8-án, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap pedig 11 és 15 órakor van előadás. A cirkusz családbarát akciót hirdetett a jegyeknél, amely alapján a kettőt fizet, hármat kap”-kupon érvényes. 

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye