Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9812582 alkalommal 6648225 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Sóbarlangban az iskolások


Kedd délután ismét nehézsorsú gyerekek egy csoportját látta vendégül az Újpesti Sóbarlang. A Leiningen utcai helyet ezúttal a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola húsz diákja kereshette fel.Címkék:
Cseriti
Az Újpesti Sóbarlang jótékony felajánlásának köszönhetően február óta hátrányos helyzetű gyerekek új és újabb csoportja látogathat el hetente a Sóbarlangba, az Újpesti Cseriti szervezésében. Március első keddjén a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium diákjai próbálhatták ki a kiváló egészségügyi hatásáról ismert sóterápiát.

A gyerekcsapat egyórás ottléte alatt volt aki rajzolgatott a sóhomokozó egyik sarkába beállított kis rajzsarokban, akadt aki „sóangyalkázott” a talajon, volt, aki meséskönyvet nézegetett, más homokozott, talicskában tologatta ide-oda a sót, miközben a szálló, beléllegzett sónak köszönhetően észrevétlenül gyógyultak.

A jótékony sorozat folytatódik: hétről-hétre újabb iskolás csoportok érkezhetnek majd a Sóbarlangba terápiára az Újpesti Cseriti szervezésében.

G.R.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye