Ajánlott videóKörkép -2- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823774 alkalommal 6655493 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesti Piacnap a vásárlókért


Az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok kultikus hely, az újpestiek népszerű találkozási helye. Az egyik legjobban működő, életteli fővárosi piac. Az újpestiek széles körben ismert piacának várható újdonságairól, akcióiról Práger Ferenccel, a piac vezetőjével beszélgettünk.Címkék:
Piac
- A piac fő erőssége az őstermelők és a kereskedők együttélése. A piacvezetés és a kereskedők különböző ételbemutatói és ételkóstolói évek óta nagyon sok érdeklődőt vonzanak. Idetartozik például a lecsófesztivál vagy a Márton-napi libanap, de a tél végét jelző Farsangfarki Fánkfesztivál is. A kereskedők rendszeresen ajánlanak fel terményeket is a rászoruló újpestiek javára. E közkedvelt és látványos programok mellett márciusban a piac az önkormányzattal együttműködve egy új, minden bizonynyal népszerű és a vásárlók számára megtakarítást jelentő rendszeres akciót indít.

Minden hét keddjén vagy szerdáján, az Újpesti Piacnapon egyegy piaci kereskedő nagyon kedvezményes, mondhatni dömpingáron kínálja termékeit. Az első akció keretében március 4-én, kedden a Vértes Ázsió Bt. (képünkön) a boltjában minden sertéstőkehúst 1100 Ft/kg áron kínál. A kedvezményes vásár reggel 7 órakor indul, és a készlet erejéig tart. Azt tudom ajánlani minden kedves vásárlónknak, hogy jöjjenek el, és keressék az akciós zászlót, mert megéri!

- A többi kereskedőt is bevonják az akcióba?
- Minden hónap utolsó hetének keddjén vagy szerdáján a piac egy általános, 10 százalékos kedvezménnyel várja a vásárlókat, amelyben minden kereskedő részt vesz. Az eligazodásban a tervek szerint kis zászlócskák segítenek majd. Ennek részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk az újpestieket.
ÚJPESTI PIACNAP - MEGÉRI! Március 4-én, kedden 7 órától a Vértes Ázsió Bt. boltjában minden sertéstőkehús 1100 Ft/kg! A bolt a Lipóti Pékség mellett található. Keresse az akciós zászlót! Az akció a készlet erejéig tart. Újpesti Piac - friss, olcsó, közeli!Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye