Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9087512 alkalommal 6120520 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Megkezdődött az építkezés

Első lépés a csatornarekonstrukció


A hét elején közműcserével megkezdődött a Görgey út régóta várt felújítása. Mint ismert, az útrekonstrukció teljes közműcserét, az úttest, a járda és a villamospálya felújítását tartalmazza. A felújítás első lépéseként a csatornaépítési munkákat három szakaszban végzik, és a tervek szerint augusztus közepére fejezik be. A munkálatok a Görgey út vasútállomáshoz közeli szakaszán kezdődtek.Címkék:
Görgey
Csatornarekonstrukcióval vette kezdetét a Görgey út felújítása. A kivitelező úgynevezett indítóaknákból történő, béleléses eljárással dolgozik, így nincs szükség útlezárásokra, a forgalomkorlátozás mértéke és a kivitelezés ideje jelentősen lecsökken, a villamosközlekedés zavartalan marad. A házi bekötőcsatornák rossz állapota azonban nagyobb bontást igényel, a gyalogosforgalmat ideiglenes átjárók biztosítják majd az építkezés előrehaladtával.

A munkálatok alatt kérik az autósokat, hogy fi gyeljék az építkezés menetét jelző hirdetményeket és az ezzel járó parkolási korlátozásokat, egyben kérik a lakók türelmét és megértését.

U. N.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok