Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép -4- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9074087 alkalommal 6111277 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Sóterápián a rászoruló gyerekek


Kedd délután a Szigeti József utcai Általános Iskola kisdiákjai vehettek részt a Sóbarlang jótékony hatású terápiáján az Újpesti Cseriti felé tett felajánlásának köszönhetően.Címkék:
Cseriti
A rászoruló gyermekek húszfős csoportja ezúttal is egy órát tölthetett a Leiningen utcai családi házban létrehozott gyógyhatású hely két termében. A „szigetis” lurkók nagyon élvezték a kifejezetten gyerekek számára berendezett „homokozót”, de a nagyobbaknak létrehozott pihenőszobát is.

Pár perc játék után, ahogy megmozdult a homok, már érezhető is volt a levegőben a finom, szálló só, amelynek belégzése nagyon hasznos egészségügyi szempontból. A gyerekek pedig csak lapátolták, talicskázták a pozitív egészségügyi hatásáról közismert anyagot.

A sópára ugyanis nem csak tisztítja a légutakat, hanem egyúttal regenerálja a szervezetet, míg az átvilágított kristálysó, amely a helyiség falát borítja, nyugtató, stresszoldó kicsinek és nagynak.

A jótékony sorozat folytatódik: hétről-hétre újabb iskolás csoportok érkezhetnek majd a Sóbarlangba terápiára az Újpesti Cseriti szervezésében.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok