Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9812579 alkalommal 6648224 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Az Újpesti Cseritihez szinte naponta érkeznek hívások a gyűjtőpontokról az örömteli hírrel, hogy ismét többzsáknyi kupak gyűlt öszsze. Újpest-szerte tudják, hogy az önkormányzat jótékonysági szervezete ismét egy gyermeknek, Imike és Marci után Nórinak gyűjti a kupakokat.Címkék:
Cseriti
Kupakgyűjtés
Az Ambrus Óvoda kicsinyei minden kupakot gondosan félretesznek otthon, majd bevisznek az oviba, így rövid idő alatt közel 50 kilogrammot gyűjtöttek össze. Az apróságok kincsként kezelik a kupakokat, nagy pontossággal dobják a kijelölt gyűjtőbe, hiszen tudják, hogy egy másik gyermeknek szüksége van rájuk.

- Az újpestiekben mindig is megvolt a segítő szándék, az egymásra figyelés képessége. Az Újpesti Cseriti kupakgyűjtési akciója szép példája az összefogás erejének. Tökéletesen bizonyítja, hogy együtt mi mindenre vagyunk képesek - mondta Bartók Béla, a terület önkormányzati képviselője, aki családjával együtt kupakgyűjtő, és kezdetektől a Cseriti támogatója. - Nórinak nagy szüksége van egy laptopra, amely segítené őt a tanulásban, a kupakok ezért és a mozgásfejlesztő terápia biztosítására gyűlnek - fűzte hozzá.A gyűjtőpontokon továbbra is várják a kupakokat. Változás: az Újpest Márkabolt helyett mostantól az Ifjúsági Házban van lehetőség a kupakok leadására.

(A kupakgyűjtő pontok listája ITT)Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye