Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép -2- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9098598 alkalommal 6128913 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Jótékony sóterápia


Az Újpesti Cseritinek tett felajánlásának köszönhetően a Leiningen utcai Sóbarlang ezentúl heti rendszerességgel nyújtja a terápia jótékony hatásait az újpesti rászoruló gyermekeknek. Első alkalommal a Bajza József Általános Iskola diákjai kereshették fel a helyet.Címkék:
Cseriti

Kedd délután a Bajza József Általános Iskola kisdiákjai látogattak el a Leiningen utcai családi házban található Sóbarlangba, ahonnan – ahogy szlogenjük is szól – „a legtöbb betegség fejvesztve menekül”. A hagyományteremtő programban ezentúl alkalmanként húsz rászoruló kisgyermek látogat majd el az Újpesti Cseriti szervezésében a különleges hangulatú helyre.

A kisdiákok gyorsan birtokba vették a Sóbarlang két kellemes hangulatú termét. Volt, aki a felnőttszoba nyugágyaiban pihent, más a sóhomokozóban lapátolt, de olyan gyerek is akadt, aki csendben rajzolgatott a gyereksarokban. Akármelyik elfoglaltságot választották, ez az egy óra biztosan jót tett a szervezetüknek.

A só egészségügyi hatása ugyanis ma már közismert: a különleges kristálysópára tisztítja a légutakat, regenerálja a szervezetet, a só által kibocsátott negatív ionok tisztítják a levegőt, az átvilágított kristálysó pedig stresszoldó és nyugtató színterápiás hatású.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok