Ajánlott videóKörkép -1- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9812298 alkalommal 6648010 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Jótékony szülinap


Az önkormányzat jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti számos élménnyel örvendezteti meg a nehéz helyzetben élő újpesti gyermekeket támogatói segítségével. Idén is folytatódik például a születésnapi vendéglátás-sorozat. Csütörtökön délután több mint tíztagú csapat ment a Maki Játszóház és a Vadgesztenye cukrászda meghívására.Címkék:
Cseriti
Éppen egy éve kezdődött el az Újpesti Önkormányzat jótékonysági szervezete, a Cseriti által szervezett szülinapi sorozat, amelyben minden hónapban egyszer hátrányos helyzetű kisiskolások egy csoportját látják vendégül a Maki Játszóház és a Vadgesztenye Cukrászda támogatásával. A születésnapos gyerekek ezen a délutánon meghívhatják egy-egy barátjukat a játszóházba és néhány felhőtlen órát tölthetnek el közös játékkal.

Csütörtök délután újabb csoport szülinapos kisgyereket és barátaikat látta vendégül az Újpesti Cseriti, támogatói segítségével. A gyerekeket ezúttal is másfél óra önfeledt szórakozás várta.A közös játék után az ünnepelteket Halász Judit örökzöldjével, a Boldog születésnapot! című dallal, majd a Vadgesztenye Cukrászda által készített és jóízűen elfogyasztott Újpest-tortával köszöntötték fel.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye